تاثیر دما و اسیدلاکتیک بر بیان ژنهای ویرولانس و چسبندگی کمپیلوباکتر ژژونی در براث گوشت

The Effect of Temperature and Lactic Acid on the Expression of Virulence and Adhesion Genes of Campylobacter jejuni in Meat Broth


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
مجری و همکاران
مجری و همکاران
دانلود
دانلود
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

مجریان: عباس عبداللهی

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد طرح 97302
عنوان فارسی طرح تاثیر دما و اسیدلاکتیک بر بیان ژنهای ویرولانس و چسبندگی کمپیلوباکتر ژژونی در براث گوشت
عنوان لاتین طرح The Effect of Temperature and Lactic Acid on the Expression of Virulence and Adhesion Genes of Campylobacter jejuni in Meat Broth
نوع طرح بنیادی-کاربردی
حوزه بررسی طرح
متدولوژی Quasi- experimental

اطلاعات مجری و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگی سمت در طرح نوع همکاری درجه‌تحصیلی پست الکترونیک
عباس عبداللهیاستاد راهنمای اولاستاد راهنمای اولدکترای تخصصی a.abdollahi360@yahoo.com
اسماعیل عبداله زادهاستاد راهنمای دوماستاد راهنمای دومدکترای تخصصی abdollahzadeh@rocketmail.com
امین کیانیاستاد مشاور اولاستاد مشاور اولکارشناسی ارشدamin.k2010@yahoo.com
علی اکبر جدیدیدانشجودانشجوکارشناسی ارشدali.jadidi66@gmail.com
رسول بهارلواستاد مشاور دوم دکترای تخصصی baharlour@gmail.com