بررسی ارتباط میزان مصرف فرآورده های لبنی و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در مطالعه پرشین کوهورت شاخه فسا

Dairy Product Intake And Risk Of Type 2 Diabetes:The Fasa PERSIAN Cohort Study


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
مجری و همکاران
مجری و همکاران
دانلود
دانلود
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

مجریان: سارا اسدی

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد طرح 400101
عنوان فارسی طرح بررسی ارتباط میزان مصرف فرآورده های لبنی و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 در مطالعه پرشین کوهورت شاخه فسا
عنوان لاتین طرح Dairy Product Intake And Risk Of Type 2 Diabetes:The Fasa PERSIAN Cohort Study
نوع طرح کاربردی
حوزه بررسی طرح
متدولوژی cohort studies

اطلاعات مجری و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگی سمت در طرح نوع همکاری درجه‌تحصیلی پست الکترونیک
سارا اسدیمجری اول کارشناسی ارشدasadis_744@yahoo.com
عزیزاله دهقانمجری دوم دکترای تخصصی dehghanaz@gmail.com
فاطمه آذریهمکار کارشناسیFatemeh.Azarii78@gmail.com