تجزیه و تحلیل بی فنیل های پلی کلره (PCB) در محصولات لبنی با روش QuEChERS/GC-QqQ-MS/MS اصلاح شده: یک مطالعه ارزیابی خطر

Analysis of polychlorinated biphenyls (PCBs) in dairy products by modified QuEChERS/GC-QqQ-MS/MS method: A risk assessment study


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

نویسندگان: امین کیانی , علی قنبری اسد

نشریه: Food Science & Nutrition , , , 2023/02/02

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 10811
عنوان فارسی مقاله تجزیه و تحلیل بی فنیل های پلی کلره (PCB) در محصولات لبنی با روش QuEChERS/GC-QqQ-MS/MS اصلاح شده: یک مطالعه ارزیابی خطر
عنوان لاتین مقاله Analysis of polychlorinated biphenyls (PCBs) in dairy products by modified QuEChERS/GC-QqQ-MS/MS method: A risk assessment study
نوع مقاله پژوهشی اصیل
عنوان نشریه Food Science & Nutrition
محل انتشار خارجی
نمایه نامه ISI
تاریخ انتشار (شمسی) 1401/11/13
تاریخ انتشار (میلادی) 2023/02/02
صفحه شروع و پایان -
DOI
Impact Factor 3.55
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/fsn3.3269

نویسندگان
hide/show

نویسنده نفر چندم مقاله
امین کیانیاول
علی قنبری اسدمسئول

دانلود مقاله
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
Food Science Nutrition - 2023 - Kiani - Analysis of polychlorinated biphenyls PCBs in dairy products by modified.pdf1402/02/161178039دانلود