تجزیه و تحلیل بی فنیل های پلی کلره (PCB) در محصولات لبنی با روش QuEChERS/GC-QqQ-MS/MS اصلاح شده: یک مطالعه ارزیابی خطر
Analysis of polychlorinated biphenyls (PCBs) in dairy products by modified QuEChERS/GC-QqQ-MS/MS method: A risk assessment study
نویسندگان: امین کیانی , علی قنبری اسد
نشریه: Food Science & Nutrition , , , 2023/02/02
اطلاعات کلی مقاله
کد مقاله |
10811 |
عنوان فارسی مقاله |
تجزیه و تحلیل بی فنیل های پلی کلره (PCB) در محصولات لبنی با روش QuEChERS/GC-QqQ-MS/MS اصلاح شده: یک مطالعه ارزیابی خطر |
عنوان لاتین مقاله |
Analysis of polychlorinated biphenyls (PCBs) in dairy products by modified QuEChERS/GC-QqQ-MS/MS method: A risk assessment study |
نوع مقاله |
پژوهشی اصیل |
عنوان نشریه |
Food Science & Nutrition |
محل انتشار |
خارجی |
نمایه نامه |
ISI |
تاریخ انتشار (شمسی) |
1401/11/13 |
تاریخ انتشار (میلادی) |
2023/02/02 |
صفحه شروع و پایان |
- |
DOI |
|
Impact Factor |
3.55 |
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت |
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/fsn3.3269 |
دانلود مقاله
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
Food Science Nutrition - 2023 - Kiani - Analysis of polychlorinated biphenyls PCBs in dairy products by modified.pdf | 1402/02/16 | 1178039 | دانلود |