Effect of Zataria multifloraBoiss. Essential oil, time, and temperature on the expression of Listeria monocytogenes virulence genes in broth and minced rainbow trout
نویسندگان: اسماعیل عبداله زاده
نشریه: Food Control , , , 2019/07/18
اطلاعات کلی مقاله
کد مقاله |
10289 |
عنوان فارسی مقاله |
|
عنوان لاتین مقاله |
Effect of Zataria multifloraBoiss. Essential oil, time, and temperature on the expression of Listeria monocytogenes virulence genes in broth and minced rainbow trout |
نوع مقاله |
پژوهشی اصیل |
عنوان نشریه |
Food Control |
محل انتشار |
خارجی |
نمایه نامه |
Web of Science |
تاریخ انتشار (شمسی) |
1398/07/08 |
تاریخ انتشار (میلادی) |
2019/07/18 |
صفحه شروع و پایان |
- |
DOI |
https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2019.106863 |
Impact Factor |
4.248 |
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت |
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0956713519304529 |
دانلود مقاله
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
ta.pdf | 1398/07/08 | 497385 | دانلود |