The Concentration of Acrylamide in Different Food Products: A Global Systematic Review, Meta-Analysis, and Meta-Regression
نویسندگان: آمنه نعمت الهی
نشریه: Food Reviews International , , , 2020/07/14
اطلاعات کلی مقاله
کد مقاله |
10431 |
عنوان فارسی مقاله |
|
عنوان لاتین مقاله |
The Concentration of Acrylamide in Different Food Products: A Global Systematic Review, Meta-Analysis, and Meta-Regression |
نوع مقاله |
مروری |
عنوان نشریه |
Food Reviews International |
محل انتشار |
|
نمایه نامه |
Web of Science |
تاریخ انتشار (شمسی) |
1399/04/24 |
تاریخ انتشار (میلادی) |
2020/07/14 |
صفحه شروع و پایان |
- |
DOI |
|
Impact Factor |
3.93 |
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت |
https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/87559129.2020.1791175 |
دانلود مقاله
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
4.pdf | 1399/05/11 | 3404510 | دانلود |