The Concentration of Acrylamide in Different Food Products: A Global Systematic Review, Meta-Analysis, and Meta-Regression


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

نویسندگان: آمنه نعمت الهی

نشریه: Food Reviews International , , , 2020/07/14

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 10431
عنوان فارسی مقاله
عنوان لاتین مقاله The Concentration of Acrylamide in Different Food Products: A Global Systematic Review, Meta-Analysis, and Meta-Regression
نوع مقاله مروری
عنوان نشریه Food Reviews International
محل انتشار
نمایه نامه Web of Science
تاریخ انتشار (شمسی) 1399/04/24
تاریخ انتشار (میلادی) 2020/07/14
صفحه شروع و پایان -
DOI
Impact Factor 3.93
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت https://www.tandfonline.com/doi/abs/10.1080/87559129.2020.1791175

نویسندگان
hide/show

نویسنده نفر چندم مقاله
آمنه نعمت الهیسوم به بعد

دانلود مقاله
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
4.pdf1399/05/113404510دانلود