اثرات پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با عصاره دانه انگور و اسانس مرزنجوش بر ویژگی¬های باکتریایی، شیمیایی و حسی گوشت بوقلمون

Chitosan coating incorporated with grape seed extract and Origanum vulgare essential oil: an active packaging for turkey meat preservation


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

نویسندگان: مهران صیادی , آمنه نعمت الهی , علی مجدر لنگرودی

نشریه: Journal of Food Measurement and Characterization , , , 2021/03/10

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 10515
عنوان فارسی مقاله اثرات پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با عصاره دانه انگور و اسانس مرزنجوش بر ویژگی¬های باکتریایی، شیمیایی و حسی گوشت بوقلمون
عنوان لاتین مقاله Chitosan coating incorporated with grape seed extract and Origanum vulgare essential oil: an active packaging for turkey meat preservation
نوع مقاله پژوهشی اصیل
عنوان نشریه Journal of Food Measurement and Characterization
محل انتشار خارجی
نمایه نامه Web of Science
تاریخ انتشار (شمسی) 1399/12/20
تاریخ انتشار (میلادی) 2021/03/10
صفحه شروع و پایان -
DOI https://doi.org/10.1007/s11694-021-00867-0
Impact Factor 1.64
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت https://link.springer.com/article/10.1007/s11694-021-00867-0

نویسندگان
hide/show

نویسنده نفر چندم مقاله
مهران صیادیمسئول
آمنه نعمت الهیمسئول
علی مجدر لنگرودیاول

دانلود مقاله
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
Chitosan coating incorporated with grape seed extract and Origanum vulgare essential oil_ an active packaging for turkey meat preservation _ SpringerLink.pdf1400/02/22339485دانلود