اثرات پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با عصاره دانه انگور و اسانس مرزنجوش بر ویژگی¬های باکتریایی، شیمیایی و حسی گوشت بوقلمون
Chitosan coating incorporated with grape seed extract and Origanum vulgare essential oil: an active packaging for turkey meat preservation
نویسندگان: مهران صیادی , آمنه نعمت الهی , علی مجدر لنگرودی
نشریه: Journal of Food Measurement and Characterization , , , 2021/03/10
اطلاعات کلی مقاله
کد مقاله |
10515 |
عنوان فارسی مقاله |
اثرات پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با عصاره دانه انگور و اسانس مرزنجوش بر ویژگی¬های باکتریایی، شیمیایی و حسی گوشت بوقلمون |
عنوان لاتین مقاله |
Chitosan coating incorporated with grape seed extract and Origanum vulgare essential oil: an active packaging for turkey meat preservation |
نوع مقاله |
پژوهشی اصیل |
عنوان نشریه |
Journal of Food Measurement and Characterization |
محل انتشار |
خارجی |
نمایه نامه |
Web of Science |
تاریخ انتشار (شمسی) |
1399/12/20 |
تاریخ انتشار (میلادی) |
2021/03/10 |
صفحه شروع و پایان |
- |
DOI |
https://doi.org/10.1007/s11694-021-00867-0 |
Impact Factor |
1.64 |
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت |
https://link.springer.com/article/10.1007/s11694-021-00867-0 |
دانلود مقاله
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
Chitosan coating incorporated with grape seed extract and Origanum vulgare essential oil_ an active packaging for turkey meat preservation _ SpringerLink.pdf | 1400/02/22 | 339485 | دانلود |