بررسی و شناسایی آکریل آمید در 24 نوع آجیل و تخمه بو داده شده با استفاده از روش ریزاستخراج حفت شده با کروماتوگرافی گازی-اسپکترومتری جرمی: طرح مرکب مرکزی
Investigation and determination of acrylamide in 24 types of roasted nuts and seeds using microextraction method coupled with gas chromatography–mass spectrometry: central composite design
نویسندگان: آمنه نعمت الهی
نشریه: Journal of Food Measurement and Characterization , , , 2020/01/13
اطلاعات کلی مقاله
کد مقاله |
10529 |
عنوان فارسی مقاله |
بررسی و شناسایی آکریل آمید در 24 نوع آجیل و تخمه بو داده شده با استفاده از روش ریزاستخراج حفت شده با کروماتوگرافی گازی-اسپکترومتری جرمی: طرح مرکب مرکزی |
عنوان لاتین مقاله |
Investigation and determination of acrylamide in 24 types of roasted nuts and seeds using microextraction method coupled with gas chromatography–mass spectrometry: central composite design |
نوع مقاله |
پژوهشی اصیل |
عنوان نشریه |
Journal of Food Measurement and Characterization |
محل انتشار |
|
نمایه نامه |
Web of Science |
تاریخ انتشار (شمسی) |
1398/10/23 |
تاریخ انتشار (میلادی) |
2020/01/13 |
صفحه شروع و پایان |
- |
DOI |
|
Impact Factor |
1.648 |
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت |
https://link.springer.com/article/10.1007%2Fs11694-020-00373-9 |
دانلود مقاله
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
nut.pdf | 1400/03/10 | 1602577 | دانلود |