بررسی و شناسایی آکریل آمید در 24 نوع آجیل و تخمه بو داده شده با استفاده از روش ریزاستخراج حفت شده با کروماتوگرافی گازی-اسپکترومتری جرمی: طرح مرکب مرکزی

Investigation and determination of acrylamide in 24 types of roasted nuts and seeds using microextraction method coupled with gas chromatography–mass spectrometry: central composite design


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

نویسندگان: آمنه نعمت الهی

نشریه: Journal of Food Measurement and Characterization , , , 2020/01/13

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 10529
عنوان فارسی مقاله بررسی و شناسایی آکریل آمید در 24 نوع آجیل و تخمه بو داده شده با استفاده از روش ریزاستخراج حفت شده با کروماتوگرافی گازی-اسپکترومتری جرمی: طرح مرکب مرکزی
عنوان لاتین مقاله Investigation and determination of acrylamide in 24 types of roasted nuts and seeds using microextraction method coupled with gas chromatography–mass spectrometry: central composite design
نوع مقاله پژوهشی اصیل
عنوان نشریه Journal of Food Measurement and Characterization
محل انتشار
نمایه نامه Web of Science
تاریخ انتشار (شمسی) 1398/10/23
تاریخ انتشار (میلادی) 2020/01/13
صفحه شروع و پایان -
DOI
Impact Factor 1.648
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت https://link.springer.com/article/10.1007%2Fs11694-020-00373-9

نویسندگان
hide/show

نویسنده نفر چندم مقاله
آمنه نعمت الهیاول

دانلود مقاله
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
nut.pdf1400/03/101602577دانلود