مروری بر ترکیب تکنولوژی های جدید و رایج در کاهش آکریل آمید در مواد غذایی مختلف: دورنما و چالش های آینده
An overview of the combination of emerging technologies with conventional methods to reduce acrylamide in different food products: perspectives and future challenges
نویسندگان: آمنه نعمت الهی , ندا ملاخلیلی میبدی , امین موسوی خوانقاه
نشریه: food control , , , 2021/04/16
اطلاعات کلی مقاله
کد مقاله |
10536 |
عنوان فارسی مقاله |
مروری بر ترکیب تکنولوژی های جدید و رایج در کاهش آکریل آمید در مواد غذایی مختلف: دورنما و چالش های آینده |
عنوان لاتین مقاله |
An overview of the combination of emerging technologies with conventional methods to reduce acrylamide in different food products: perspectives and future challenges |
نوع مقاله |
مروری |
عنوان نشریه |
food control |
محل انتشار |
|
نمایه نامه |
Web of Science |
تاریخ انتشار (شمسی) |
1400/01/27 |
تاریخ انتشار (میلادی) |
2021/04/16 |
صفحه شروع و پایان |
- |
DOI |
|
Impact Factor |
4.2 |
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت |
https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0956713521002826 |
دانلود مقاله
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
AA food control.pdf | 1400/03/10 | 2101863 | دانلود |