مروری بر ترکیب تکنولوژی های جدید و رایج در کاهش آکریل آمید در مواد غذایی مختلف: دورنما و چالش های آینده

An overview of the combination of emerging technologies with conventional methods to reduce acrylamide in different food products: perspectives and future challenges


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

نویسندگان: آمنه نعمت الهی , ندا ملاخلیلی میبدی , امین موسوی خوانقاه

نشریه: food control , , , 2021/04/16

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 10536
عنوان فارسی مقاله مروری بر ترکیب تکنولوژی های جدید و رایج در کاهش آکریل آمید در مواد غذایی مختلف: دورنما و چالش های آینده
عنوان لاتین مقاله An overview of the combination of emerging technologies with conventional methods to reduce acrylamide in different food products: perspectives and future challenges
نوع مقاله مروری
عنوان نشریه food control
محل انتشار
نمایه نامه Web of Science
تاریخ انتشار (شمسی) 1400/01/27
تاریخ انتشار (میلادی) 2021/04/16
صفحه شروع و پایان -
DOI
Impact Factor 4.2
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0956713521002826

نویسندگان
hide/show

نویسنده نفر چندم مقاله
آمنه نعمت الهیاول
ندا ملاخلیلی میبدیمسئول
امین موسوی خوانقاهمسئول

دانلود مقاله
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
AA food control.pdf1400/03/102101863دانلود