اثر تیمار اتمسفری پلاسمای سرد بر ویژگی های تکنولوژیکی و عملکردی پروتئین های غذا

Effect of atmospheric cold plasma treatment on technological and nutrition functionality of protein in foods


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

نویسندگان: آمنه نعمت الهی , ندا ملاخلیلی میبدی , مجتبی یوسفی , نسیم خورشیدیان

نشریه: European Food Research and Technology , , , 2021/04/18

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 10537
عنوان فارسی مقاله اثر تیمار اتمسفری پلاسمای سرد بر ویژگی های تکنولوژیکی و عملکردی پروتئین های غذا
عنوان لاتین مقاله Effect of atmospheric cold plasma treatment on technological and nutrition functionality of protein in foods
نوع مقاله مروری
عنوان نشریه European Food Research and Technology
محل انتشار
نمایه نامه Web of Science
تاریخ انتشار (شمسی) 1400/01/29
تاریخ انتشار (میلادی) 2021/04/18
صفحه شروع و پایان -
DOI
Impact Factor 2.3
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت https://link.springer.com/article/10.1007/s00217-021-03750-w

نویسندگان
hide/show

نویسنده نفر چندم مقاله
آمنه نعمت الهیمسئول
ندا ملاخلیلی میبدیاول
مجتبی یوسفیدوم
نسیم خورشیدیانمسئول

دانلود مقاله
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
Cold plasma.jpg1400/03/10219989دانلود
Effect of atmospheric cold plasma treatment on technological.pdf1400/03/111053098دانلود