اثر تیمار اتمسفری پلاسمای سرد بر ویژگی های تکنولوژیکی و عملکردی پروتئین های غذا
Effect of atmospheric cold plasma treatment on technological and nutrition functionality of protein in foods
نویسندگان: آمنه نعمت الهی , ندا ملاخلیلی میبدی , مجتبی یوسفی , نسیم خورشیدیان
نشریه: European Food Research and Technology , , , 2021/04/18
اطلاعات کلی مقاله
کد مقاله |
10537 |
عنوان فارسی مقاله |
اثر تیمار اتمسفری پلاسمای سرد بر ویژگی های تکنولوژیکی و عملکردی پروتئین های غذا |
عنوان لاتین مقاله |
Effect of atmospheric cold plasma treatment on technological and nutrition functionality of protein in foods |
نوع مقاله |
مروری |
عنوان نشریه |
European Food Research and Technology |
محل انتشار |
|
نمایه نامه |
Web of Science |
تاریخ انتشار (شمسی) |
1400/01/29 |
تاریخ انتشار (میلادی) |
2021/04/18 |
صفحه شروع و پایان |
- |
DOI |
|
Impact Factor |
2.3 |
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت |
https://link.springer.com/article/10.1007/s00217-021-03750-w |
دانلود مقاله
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
Cold plasma.jpg | 1400/03/10 | 219989 | دانلود |
Effect of atmospheric cold plasma treatment on technological.pdf | 1400/03/11 | 1053098 | دانلود |