کاهش دیازینون در آب سیب با استفاده از باکتری های پروبیوتیک طی تخمیر و نگهداری یخچالی
Diazinon reduction in apple juice using probiotic bacteria during fermentation and storage under refrigeration
نویسندگان: مهران صیادی , رقیه نجاتی , آمنه نعمت الهی , فرحناز رضایی
نشریه: Environmental Science and Pollution Research , , , 2021/06/25
اطلاعات کلی مقاله
کد مقاله |
10554 |
عنوان فارسی مقاله |
کاهش دیازینون در آب سیب با استفاده از باکتری های پروبیوتیک طی تخمیر و نگهداری یخچالی |
عنوان لاتین مقاله |
Diazinon reduction in apple juice using probiotic bacteria during fermentation and storage under refrigeration |
نوع مقاله |
پژوهشی اصیل |
عنوان نشریه |
Environmental Science and Pollution Research |
محل انتشار |
|
نمایه نامه |
Web of Science |
تاریخ انتشار (شمسی) |
1400/04/04 |
تاریخ انتشار (میلادی) |
2021/06/25 |
صفحه شروع و پایان |
- |
DOI |
|
Impact Factor |
4.2 |
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت |
Diazinon reduction in apple juice using probiotic bacteria during fermentation and storage under refrigeration |
دانلود مقاله
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
Rezaei_et_al-2021-Environmental_Science_and_Pollution_Research.pdf | 1400/04/14 | 596313 | دانلود |