کاهش دیازینون در آب سیب با استفاده از باکتری های پروبیوتیک طی تخمیر و نگهداری یخچالی

Diazinon reduction in apple juice using probiotic bacteria during fermentation and storage under refrigeration


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

نویسندگان: مهران صیادی , رقیه نجاتی , آمنه نعمت الهی , فرحناز رضایی

نشریه: Environmental Science and Pollution Research , , , 2021/06/25

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 10554
عنوان فارسی مقاله کاهش دیازینون در آب سیب با استفاده از باکتری های پروبیوتیک طی تخمیر و نگهداری یخچالی
عنوان لاتین مقاله Diazinon reduction in apple juice using probiotic bacteria during fermentation and storage under refrigeration
نوع مقاله پژوهشی اصیل
عنوان نشریه Environmental Science and Pollution Research
محل انتشار
نمایه نامه Web of Science
تاریخ انتشار (شمسی) 1400/04/04
تاریخ انتشار (میلادی) 2021/06/25
صفحه شروع و پایان -
DOI
Impact Factor 4.2
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت Diazinon reduction in apple juice using probiotic bacteria during fermentation and storage under refrigeration

نویسندگان
hide/show

نویسنده نفر چندم مقاله
مهران صیادیسوم به بعد
رقیه نجاتیدوم
آمنه نعمت الهیمسئول
فرحناز رضاییاول

دانلود مقاله
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
Rezaei_et_al-2021-Environmental_Science_and_Pollution_Research.pdf1400/04/14596313دانلود