اثرات ترکیبی پوشش خوراکی زئین غنی شده با عصاره زنجبیل و اسانس بادیان رومی بر مدت زمان نگه¬داری گوشت قرمز بسته¬بندی شده به روش اتمسفر اصلاح شده
Impact of zein coating impregnated with ginger extract
and Pimpinella anisum essential oil on the shelf life of bovine meat
packaged in modified atmosphere
نویسندگان: مهران صیادی , علی مجدر لنگرودی
نشریه: Journal of Food Measurement and Characterization , , , 2021/07/31
اطلاعات کلی مقاله
کد مقاله |
10569 |
عنوان فارسی مقاله |
اثرات ترکیبی پوشش خوراکی زئین غنی شده با عصاره زنجبیل و اسانس بادیان رومی بر مدت زمان نگه¬داری گوشت قرمز بسته¬بندی شده به روش اتمسفر اصلاح شده |
عنوان لاتین مقاله |
Impact of zein coating impregnated with ginger extract
and Pimpinella anisum essential oil on the shelf life of bovine meat
packaged in modified atmosphere |
نوع مقاله |
پژوهشی اصیل |
عنوان نشریه |
Journal of Food Measurement and Characterization |
محل انتشار |
خارجی |
نمایه نامه |
Web of Science |
تاریخ انتشار (شمسی) |
1400/05/09 |
تاریخ انتشار (میلادی) |
2021/07/31 |
صفحه شروع و پایان |
- |
DOI |
|
Impact Factor |
2.4 |
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت |
https://link.springer.com/article/10.1007/s11694-021-01096-1 |
دانلود مقاله
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
sayadi jafarpoor mojadar.pdf | 1400/05/17 | 1103486 | دانلود |