اثرات ترکیبی پوشش خوراکی زئین غنی شده با عصاره زنجبیل و اسانس بادیان رومی بر مدت زمان نگه¬داری گوشت قرمز بسته¬بندی شده به روش اتمسفر اصلاح شده

Impact of zein coating impregnated with ginger extract and Pimpinella anisum essential oil on the shelf life of bovine meat packaged in modified atmosphere


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

نویسندگان: مهران صیادی , علی مجدر لنگرودی

نشریه: Journal of Food Measurement and Characterization , , , 2021/07/31

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 10569
عنوان فارسی مقاله اثرات ترکیبی پوشش خوراکی زئین غنی شده با عصاره زنجبیل و اسانس بادیان رومی بر مدت زمان نگه¬داری گوشت قرمز بسته¬بندی شده به روش اتمسفر اصلاح شده
عنوان لاتین مقاله Impact of zein coating impregnated with ginger extract and Pimpinella anisum essential oil on the shelf life of bovine meat packaged in modified atmosphere
نوع مقاله پژوهشی اصیل
عنوان نشریه Journal of Food Measurement and Characterization
محل انتشار خارجی
نمایه نامه Web of Science
تاریخ انتشار (شمسی) 1400/05/09
تاریخ انتشار (میلادی) 2021/07/31
صفحه شروع و پایان -
DOI
Impact Factor 2.4
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت https://link.springer.com/article/10.1007/s11694-021-01096-1

نویسندگان
hide/show

نویسنده نفر چندم مقاله
مهران صیادیاول
علی مجدر لنگرودیاول و مسئول

دانلود مقاله
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
sayadi jafarpoor mojadar.pdf1400/05/171103486دانلود