اثر سینرژیک فعالیت فیتاز، آمیلاز، گالاکتوزیداز و آسپاراژیناز بر کاهش آکریل آمید و هیدروکسی متیل فورفورال در نان رولی با تخمیر همکشت
Synergic effect of phytase, amylase, galactosidase, and asparaginase
activity on the mitigation of acrylamide and hydroxymethylfurfural in roll
bread by co-culture fermentation
نویسندگان: مهران صیادی , الهه عابدی , کیانا پورمحمدی
نشریه: Journal of Food Composition and Analysis , , , 2021/12/16
اطلاعات کلی مقاله
کد مقاله |
10606 |
عنوان فارسی مقاله |
اثر سینرژیک فعالیت فیتاز، آمیلاز، گالاکتوزیداز و آسپاراژیناز بر کاهش آکریل آمید و هیدروکسی متیل فورفورال در نان رولی با تخمیر همکشت |
عنوان لاتین مقاله |
Synergic effect of phytase, amylase, galactosidase, and asparaginase
activity on the mitigation of acrylamide and hydroxymethylfurfural in roll
bread by co-culture fermentation |
نوع مقاله |
پژوهشی اصیل |
عنوان نشریه |
Journal of Food Composition and Analysis |
محل انتشار |
|
نمایه نامه |
Web of Science |
تاریخ انتشار (شمسی) |
1400/09/25 |
تاریخ انتشار (میلادی) |
2021/12/16 |
صفحه شروع و پایان |
- |
DOI |
|
Impact Factor |
4.5 |
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت |
https://doi.org/10.1016/j.jfca.2021.104355 |
دانلود مقاله
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
papaer sayadi.pdf | 1400/10/08 | 1649653 | دانلود |