اثر سینرژیک فعالیت فیتاز، آمیلاز، گالاکتوزیداز و آسپاراژیناز بر کاهش آکریل آمید و هیدروکسی متیل فورفورال در نان رولی با تخمیر هم‌کشت

Synergic effect of phytase, amylase, galactosidase, and asparaginase activity on the mitigation of acrylamide and hydroxymethylfurfural in roll bread by co-culture fermentation


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

نویسندگان: مهران صیادی , الهه عابدی , کیانا پورمحمدی

نشریه: Journal of Food Composition and Analysis , , , 2021/12/16

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 10606
عنوان فارسی مقاله اثر سینرژیک فعالیت فیتاز، آمیلاز، گالاکتوزیداز و آسپاراژیناز بر کاهش آکریل آمید و هیدروکسی متیل فورفورال در نان رولی با تخمیر هم‌کشت
عنوان لاتین مقاله Synergic effect of phytase, amylase, galactosidase, and asparaginase activity on the mitigation of acrylamide and hydroxymethylfurfural in roll bread by co-culture fermentation
نوع مقاله پژوهشی اصیل
عنوان نشریه Journal of Food Composition and Analysis
محل انتشار
نمایه نامه Web of Science
تاریخ انتشار (شمسی) 1400/09/25
تاریخ انتشار (میلادی) 2021/12/16
صفحه شروع و پایان -
DOI
Impact Factor 4.5
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت https://doi.org/10.1016/j.jfca.2021.104355

نویسندگان
hide/show

نویسنده نفر چندم مقاله
مهران صیادیمسئول
الهه عابدیاول
کیانا پورمحمدیدوم

دانلود مقاله
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
papaer sayadi.pdf1400/10/081649653دانلود