روش های غیرحرارتی جدید مواد غذایی: تاثیرات آن ها بر ویژگی های تغذیه ای و تکنولوژیکی پروتئین های غلات

Novel nonthermal food processing practices: Their influences on nutritional and technological characteristics of cereal proteins


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

نویسندگان: مهران صیادی , رقیه نجاتی , آمنه نعمت الهی , ندا ملاخلیلی میبدی

نشریه: Food science and nutrition , , , 2022/02/28

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 10635
عنوان فارسی مقاله روش های غیرحرارتی جدید مواد غذایی: تاثیرات آن ها بر ویژگی های تغذیه ای و تکنولوژیکی پروتئین های غلات
عنوان لاتین مقاله Novel nonthermal food processing practices: Their influences on nutritional and technological characteristics of cereal proteins
نوع مقاله مروری
عنوان نشریه Food science and nutrition
محل انتشار
نمایه نامه Web of Science
تاریخ انتشار (شمسی) 1400/12/09
تاریخ انتشار (میلادی) 2022/02/28
صفحه شروع و پایان -
DOI
Impact Factor 2.8
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/fsn3.2792

نویسندگان
hide/show

نویسنده نفر چندم مقاله
مهران صیادیسوم به بعد
رقیه نجاتیدوم
آمنه نعمت الهیمسئول
ندا ملاخلیلی میبدیاول

دانلود مقاله
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
Food Science Nutrition 2022 Mollakhalili Meybodi Novel nonthermal food processing practices Their influences on.pdf1400/12/14917856دانلود