روش های غیرحرارتی جدید مواد غذایی: تاثیرات آن ها بر ویژگی های تغذیه ای و تکنولوژیکی پروتئین های غلات
Novel nonthermal food processing practices: Their influences on nutritional and technological characteristics of cereal proteins
نویسندگان: مهران صیادی , رقیه نجاتی , آمنه نعمت الهی , ندا ملاخلیلی میبدی
نشریه: Food science and nutrition , , , 2022/02/28
اطلاعات کلی مقاله
کد مقاله |
10635 |
عنوان فارسی مقاله |
روش های غیرحرارتی جدید مواد غذایی: تاثیرات آن ها بر ویژگی های تغذیه ای و تکنولوژیکی پروتئین های غلات |
عنوان لاتین مقاله |
Novel nonthermal food processing practices: Their influences on nutritional and technological characteristics of cereal proteins |
نوع مقاله |
مروری |
عنوان نشریه |
Food science and nutrition |
محل انتشار |
|
نمایه نامه |
Web of Science |
تاریخ انتشار (شمسی) |
1400/12/09 |
تاریخ انتشار (میلادی) |
2022/02/28 |
صفحه شروع و پایان |
- |
DOI |
|
Impact Factor |
2.8 |
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت |
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/fsn3.2792 |
دانلود مقاله
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
Food Science Nutrition 2022 Mollakhalili Meybodi Novel nonthermal food processing practices Their influences on.pdf | 1400/12/14 | 917856 | دانلود |