بررسی مدل سینتیکی جذب آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه تیمار شده با اسید و اولتراسونیک در خمیر نان سنگک

Evaluation of the kinetic model of aflatoxin B1 uptake by Saccharomyces cerevisiae yeast treated with acid and ultrasonic in Sangak bread dough


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

نویسندگان: مهران صیادی , الهه عابدی , کیانا پورمحمدی

نشریه: علوم و صنایع غذایی ایران , , , 2022/04/05

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 10640
عنوان فارسی مقاله بررسی مدل سینتیکی جذب آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه تیمار شده با اسید و اولتراسونیک در خمیر نان سنگک
عنوان لاتین مقاله Evaluation of the kinetic model of aflatoxin B1 uptake by Saccharomyces cerevisiae yeast treated with acid and ultrasonic in Sangak bread dough
نوع مقاله پژوهشی اصیل
عنوان نشریه علوم و صنایع غذایی ایران
محل انتشار
نمایه نامه Scopus
تاریخ انتشار (شمسی) 1401/01/16
تاریخ انتشار (میلادی) 2022/04/05
صفحه شروع و پایان -
DOI
Impact Factor
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت https://fsct.modares.ac.ir/article-7-57563-en.html&sw=%D8%B5%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DB%8C

نویسندگان
hide/show

نویسنده نفر چندم مقاله
مهران صیادیاول
الهه عابدیمسئول
کیانا پورمحمدیدوم

دانلود مقاله
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
1.pdf1401/04/08477916دانلود