بررسی مدل سینتیکی جذب آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه تیمار شده با اسید و اولتراسونیک در خمیر نان سنگک
Evaluation of the kinetic model of aflatoxin B1 uptake by Saccharomyces cerevisiae yeast treated with acid and ultrasonic in Sangak bread dough
نویسندگان: مهران صیادی , الهه عابدی , کیانا پورمحمدی
نشریه: علوم و صنایع غذایی ایران , , , 2022/04/05
اطلاعات کلی مقاله
کد مقاله |
10640 |
عنوان فارسی مقاله |
بررسی مدل سینتیکی جذب آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه تیمار شده با اسید و اولتراسونیک در خمیر نان سنگک |
عنوان لاتین مقاله |
Evaluation of the kinetic model of aflatoxin B1 uptake by Saccharomyces cerevisiae yeast treated with acid and ultrasonic in Sangak bread dough |
نوع مقاله |
پژوهشی اصیل |
عنوان نشریه |
علوم و صنایع غذایی ایران |
محل انتشار |
|
نمایه نامه |
Scopus |
تاریخ انتشار (شمسی) |
1401/01/16 |
تاریخ انتشار (میلادی) |
2022/04/05 |
صفحه شروع و پایان |
- |
DOI |
|
Impact Factor |
|
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت |
https://fsct.modares.ac.ir/article-7-57563-en.html&sw=%D8%B5%DB%8C%D8%A7%D8%AF%DB%8C |
دانلود مقاله
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
1.pdf | 1401/04/08 | 477916 | دانلود |