تأثیر فیلم نانوکامپوزیتی مبتنی بر آلژینات همراه با اسانس زیره سبز و نانوذرات TiO بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی گوشت/گوشت تازه

Effect of nanocomposite alginate-based film incorporated with cumin essential oil and TiO2 nanoparticles on chemical, microbial, and sensory properties of fresh meat/beef


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

نویسندگان: مهران صیادی , علی مجدر لنگرودی , صدیقه امیری , محسن رادی

نشریه: Food Science Nutrition , , , 2022/12/07

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 10681
عنوان فارسی مقاله تأثیر فیلم نانوکامپوزیتی مبتنی بر آلژینات همراه با اسانس زیره سبز و نانوذرات TiO بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی گوشت/گوشت تازه
عنوان لاتین مقاله Effect of nanocomposite alginate-based film incorporated with cumin essential oil and TiO2 nanoparticles on chemical, microbial, and sensory properties of fresh meat/beef
نوع مقاله پژوهشی اصیل
عنوان نشریه Food Science Nutrition
محل انتشار
نمایه نامه Web of Science
تاریخ انتشار (شمسی) 1401/09/16
تاریخ انتشار (میلادی) 2022/12/07
صفحه شروع و پایان -
DOI DOI: 10.1002/fsn3.2724
Impact Factor 2.86
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت http://dx.doi.org/10.1002/fsn3.2724

نویسندگان
hide/show

نویسنده نفر چندم مقاله
مهران صیادیاول
علی مجدر لنگرودیدوم
صدیقه امیریسوم به بعد
محسن رادیسوم به بعد

دانلود مقاله
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
Effect of nanocomposite.pdf1401/02/24556150دانلود