تأثیر فیلم نانوکامپوزیتی مبتنی بر آلژینات همراه با اسانس زیره سبز و نانوذرات TiO بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی گوشت/گوشت تازه
Effect of nanocomposite alginate-based film incorporated with cumin essential oil and TiO2 nanoparticles on chemical, microbial, and sensory properties of fresh meat/beef
نویسندگان: مهران صیادی , علی مجدر لنگرودی , صدیقه امیری , محسن رادی
نشریه: Food Science Nutrition , , , 2022/12/07
اطلاعات کلی مقاله
کد مقاله |
10681 |
عنوان فارسی مقاله |
تأثیر فیلم نانوکامپوزیتی مبتنی بر آلژینات همراه با اسانس زیره سبز و نانوذرات TiO بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی گوشت/گوشت تازه |
عنوان لاتین مقاله |
Effect of nanocomposite alginate-based film incorporated with cumin essential oil and TiO2 nanoparticles on chemical, microbial, and sensory properties of fresh meat/beef |
نوع مقاله |
پژوهشی اصیل |
عنوان نشریه |
Food Science Nutrition |
محل انتشار |
|
نمایه نامه |
Web of Science |
تاریخ انتشار (شمسی) |
1401/09/16 |
تاریخ انتشار (میلادی) |
2022/12/07 |
صفحه شروع و پایان |
- |
DOI |
DOI: 10.1002/fsn3.2724 |
Impact Factor |
2.86 |
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت |
http://dx.doi.org/10.1002/fsn3.2724 |
دانلود مقاله
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
Effect of nanocomposite.pdf | 1401/02/24 | 556150 | دانلود |