کاربرد اینولین در نان: مروری بر ویژگی های تکنولوژیکی و فاکتورهای موثر بر پایداری آن
Application of inulin in bread: A review of technological properties and factors affecting its stability
نویسندگان: آمنه نعمت الهی , ندا ملاخلیلی میبدی , فائزه محمدی , سیما تهموزی , آمنه شیری
نشریه: Food science and nutrition , , , 2022/11/14
اطلاعات کلی مقاله
کد مقاله |
10758 |
عنوان فارسی مقاله |
کاربرد اینولین در نان: مروری بر ویژگی های تکنولوژیکی و فاکتورهای موثر بر پایداری آن |
عنوان لاتین مقاله |
Application of inulin in bread: A review of technological properties and factors affecting its stability |
نوع مقاله |
مروری |
عنوان نشریه |
Food science and nutrition |
محل انتشار |
|
نمایه نامه |
Web of Science |
تاریخ انتشار (شمسی) |
1401/08/23 |
تاریخ انتشار (میلادی) |
2022/11/14 |
صفحه شروع و پایان |
- |
DOI |
|
Impact Factor |
3.5 |
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت |
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/fsn3.3141 |
دانلود مقاله
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
Food Science Nutrition - 2022 - Mohammadi - Application of inulin in bread A review of technological properties and.pdf | 1401/09/09 | 541874 | دانلود |