کاربرد اینولین در نان: مروری بر ویژگی های تکنولوژیکی و فاکتورهای موثر بر پایداری آن

Application of inulin in bread: A review of technological properties and factors affecting its stability


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

نویسندگان: آمنه نعمت الهی , ندا ملاخلیلی میبدی , فائزه محمدی , سیما تهموزی , آمنه شیری

نشریه: Food science and nutrition , , , 2022/11/14

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 10758
عنوان فارسی مقاله کاربرد اینولین در نان: مروری بر ویژگی های تکنولوژیکی و فاکتورهای موثر بر پایداری آن
عنوان لاتین مقاله Application of inulin in bread: A review of technological properties and factors affecting its stability
نوع مقاله مروری
عنوان نشریه Food science and nutrition
محل انتشار
نمایه نامه Web of Science
تاریخ انتشار (شمسی) 1401/08/23
تاریخ انتشار (میلادی) 2022/11/14
صفحه شروع و پایان -
DOI
Impact Factor 3.5
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/fsn3.3141

نویسندگان
hide/show

نویسنده نفر چندم مقاله
آمنه نعمت الهیمسئول
ندا ملاخلیلی میبدیمسئول
فائزه محمدیاول
سیما تهموزیسوم به بعد
آمنه شیریدوم

دانلود مقاله
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
Food Science Nutrition - 2022 - Mohammadi - Application of inulin in bread A review of technological properties and.pdf1401/09/09541874دانلود