بررسی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی میگوهای پوشش داده شده با نانوذرات آلژینات سدیم حاوی اسانس آویشن شیرازی و زیره سبز
Studying the microbial, chemical, and sensory characteristics of shrimp coated with alginate sodium nanoparticles containing Zataria multiflora and Cuminum cyminum essential oils
نویسندگان: الهام زارع نژاد , محمود اوصانلو , هاجر قاسمی , آمنه نعمت الهی , زهرا اسکندری
نشریه: Food science and nutrition , , , 2023/02/11
اطلاعات کلی مقاله
کد مقاله |
10784 |
عنوان فارسی مقاله |
بررسی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی میگوهای پوشش داده شده با نانوذرات آلژینات سدیم حاوی اسانس آویشن شیرازی و زیره سبز |
عنوان لاتین مقاله |
Studying the microbial, chemical, and sensory characteristics of shrimp coated with alginate sodium nanoparticles containing Zataria multiflora and Cuminum cyminum essential oils |
نوع مقاله |
پژوهشی اصیل |
عنوان نشریه |
Food science and nutrition |
محل انتشار |
|
نمایه نامه |
Web of Science |
تاریخ انتشار (شمسی) |
1401/11/22 |
تاریخ انتشار (میلادی) |
2023/02/11 |
صفحه شروع و پایان |
- |
DOI |
|
Impact Factor |
3.553 |
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت |
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/fsn3.3261 |
دانلود مقاله
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
Food Science Nutrition - 2023 - Osanloo - Studying the microbial chemical and sensory characteristics of shrimp coated.pdf | 1401/11/23 | 2935481 | دانلود |