بررسی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی میگوهای پوشش داده شده با نانوذرات آلژینات سدیم حاوی اسانس آویشن شیرازی و زیره سبز

Studying the microbial, chemical, and sensory characteristics of shrimp coated with alginate sodium nanoparticles containing Zataria multiflora and Cuminum cyminum essential oils


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

نویسندگان: الهام زارع نژاد , محمود اوصانلو , هاجر قاسمی , آمنه نعمت الهی , زهرا اسکندری

نشریه: Food science and nutrition , , , 2023/02/11

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 10784
عنوان فارسی مقاله بررسی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی میگوهای پوشش داده شده با نانوذرات آلژینات سدیم حاوی اسانس آویشن شیرازی و زیره سبز
عنوان لاتین مقاله Studying the microbial, chemical, and sensory characteristics of shrimp coated with alginate sodium nanoparticles containing Zataria multiflora and Cuminum cyminum essential oils
نوع مقاله پژوهشی اصیل
عنوان نشریه Food science and nutrition
محل انتشار
نمایه نامه Web of Science
تاریخ انتشار (شمسی) 1401/11/22
تاریخ انتشار (میلادی) 2023/02/11
صفحه شروع و پایان -
DOI
Impact Factor 3.553
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت https://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/fsn3.3261

نویسندگان
hide/show

نویسنده نفر چندم مقاله
الهام زارع نژادسوم به بعد
محمود اوصانلواول
هاجر قاسمیسوم به بعد
آمنه نعمت الهیمسئول
زهرا اسکندریدوم

دانلود مقاله
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
Food Science Nutrition - 2023 - Osanloo - Studying the microbial chemical and sensory characteristics of shrimp coated.pdf1401/11/232935481دانلود