تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز فعال شده با یون کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حرارتی نشاسته ی ذرت و سیب زمینی

Ultrasound‑assisted activation amylase in the presence of calcium ion and efect on liquefaction process of dual frequency ultrasonicated potato starch


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

نویسندگان: مهران صیادی , الهه عابدی , کیانا پورمحمدی

نشریه: Journal of Food Measurement and Characterization , , , 2023/03/15

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 10795
عنوان فارسی مقاله تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز فعال شده با یون کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حرارتی نشاسته ی ذرت و سیب زمینی
عنوان لاتین مقاله Ultrasound‑assisted activation amylase in the presence of calcium ion and efect on liquefaction process of dual frequency ultrasonicated potato starch
نوع مقاله پژوهشی اصیل
عنوان نشریه Journal of Food Measurement and Characterization
محل انتشار
نمایه نامه Web of Science
تاریخ انتشار (شمسی) 1401/12/24
تاریخ انتشار (میلادی) 2023/03/15
صفحه شروع و پایان -
DOI
Impact Factor 3.0
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت https://doi.org/10.1007/s11694-023-01875-y

نویسندگان
hide/show

نویسنده نفر چندم مقاله
مهران صیادیمسئول
الهه عابدیسوم به بعد
کیانا پورمحمدیاول

دانلود مقاله
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
paper.pdf1401/12/244240275دانلود