تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز فعال شده با یون کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حرارتی نشاسته ی ذرت و سیب زمینی
Ultrasound‑assisted activation amylase in the presence of calcium ion
and efect on liquefaction process of dual frequency ultrasonicated
potato starch
نویسندگان: مهران صیادی , الهه عابدی , کیانا پورمحمدی
نشریه: Journal of Food Measurement and Characterization , , , 2023/03/15
اطلاعات کلی مقاله
کد مقاله |
10795 |
عنوان فارسی مقاله |
تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز فعال شده با یون کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حرارتی نشاسته ی ذرت و سیب زمینی |
عنوان لاتین مقاله |
Ultrasound‑assisted activation amylase in the presence of calcium ion
and efect on liquefaction process of dual frequency ultrasonicated
potato starch |
نوع مقاله |
پژوهشی اصیل |
عنوان نشریه |
Journal of Food Measurement and Characterization |
محل انتشار |
|
نمایه نامه |
Web of Science |
تاریخ انتشار (شمسی) |
1401/12/24 |
تاریخ انتشار (میلادی) |
2023/03/15 |
صفحه شروع و پایان |
- |
DOI |
|
Impact Factor |
3.0 |
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت |
https://doi.org/10.1007/s11694-023-01875-y |
دانلود مقاله
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
paper.pdf | 1401/12/24 | 4240275 | دانلود |