بررسی ویژگی‌های حسی میگوهای پوشش داده شده با نانوذرات آلژینات سدیم حاوی اسانس آویشن شیرازی و زیره سبز


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

نویسندگان: محمود اوصانلو , آمنه نعمت الهی , زهرا اسکندری

عنوان کنگره : xjtXYbdtLocalSeminarTitleXYXYXYxjf , ارومیه , 1402/07/26 - xjtXYLocalSeminarFinishDateXYXYXYxjf

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 10899
عنوان فارسی مقاله بررسی ویژگی‌های حسی میگوهای پوشش داده شده با نانوذرات آلژینات سدیم حاوی اسانس آویشن شیرازی و زیره سبز
عنوان لاتین مقاله
نوع ارائه پوستر
عنوان کنگره اولین کنگره ایمنی غذا و دارو
محل برگزاری کنگره ارومیه
تاریخ شروع و خاتمه کنگره/همایش 1402/07/26 الی 1402/07/27

نویسندگان
hide/show

نویسنده نفر چندم مقاله
محمود اوصانلوسوم به بعد
آمنه نعمت الهیمسئول
زهرا اسکندریاول

دانلود ها
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
certificate.pdf1402/09/05535468دانلود
41642.pdf1402/09/13119429دانلود