چاپ صفحه | صفحه نخست سامانه | نویسندگان | دانلود | علوم پزشکی فسا |
کد مقاله | 10899 |
عنوان فارسی مقاله | بررسی ویژگیهای حسی میگوهای پوشش داده شده با نانوذرات آلژینات سدیم حاوی اسانس آویشن شیرازی و زیره سبز |
عنوان لاتین مقاله | |
نوع ارائه | پوستر |
عنوان کنگره | اولین کنگره ایمنی غذا و دارو |
محل برگزاری کنگره | ارومیه |
تاریخ شروع و خاتمه کنگره/همایش | 1402/07/26 الی 1402/07/27 |
نویسنده | نفر چندم مقاله |
---|---|
محمود اوصانلو | سوم به بعد |
آمنه نعمت الهی | مسئول |
زهرا اسکندری | اول |
نام فایل | تاریخ درج فایل | اندازه فایل | دانلود |
---|---|---|---|
certificate.pdf | 1402/09/05 | 535468 | دانلود |
41642.pdf | 1402/09/13 | 119429 | دانلود |