چاپ صفحه | صفحه نخست سامانه | نویسندگان | دانلود | علوم پزشکی فسا |
کد مقاله | 10900 |
عنوان فارسی مقاله | بررسی ویژگی های شیمیایی میگوهای پوشش داده شده با نانوذرات آلژینات سدیم حاوی آویشن شیرازی و زیره سبز |
عنوان لاتین مقاله | |
نوع ارائه | پوستر |
عنوان کنگره | هفتمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران |
محل برگزاری کنگره | تهران |
تاریخ شروع و خاتمه کنگره/همایش | 1402/08/30 الی 1402/08/30 |
نویسنده | نفر چندم مقاله |
---|---|
محمود اوصانلو | سوم به بعد |
آمنه نعمت الهی | مسئول |
زهرا اسکندری | اول |
نام فایل | تاریخ درج فایل | اندازه فایل | دانلود |
---|---|---|---|
cert 1.jpg | 1402/09/05 | 66738 | دانلود |
gavahi.jpg | 1402/09/13 | 266204 | دانلود |
zahra eskandari.docx | 1402/09/13 | 10114175 | دانلود |