اثر تیمار پلاسمای سرد فشار اتمسفری (ACP) بر ویژگی های تکنولوژیکی دانه چیا (Salvia hispanica L.)
Effect of atmospheric pressure cold plasma (ACP) treatment on technological characteristics of chia (Salvia hispanica L.) seeds
نویسندگان: آمنه نعمت الهی , محمد کیانی , نرجس جمالی , ندا ملاخلیلی میبدی , مهدی شریفیان
نشریه: Applied Food Research , , , 2024/09/24
اطلاعات کلی مقاله
کد مقاله |
11022 |
عنوان فارسی مقاله |
اثر تیمار پلاسمای سرد فشار اتمسفری (ACP) بر ویژگی های تکنولوژیکی دانه چیا (Salvia hispanica L.) |
عنوان لاتین مقاله |
Effect of atmospheric pressure cold plasma (ACP) treatment on technological characteristics of chia (Salvia hispanica L.) seeds |
نوع مقاله |
پژوهشی اصیل |
عنوان نشریه |
Applied Food Research |
محل انتشار |
|
نمایه نامه |
Web of Science |
تاریخ انتشار (شمسی) |
1403/07/03 |
تاریخ انتشار (میلادی) |
2024/09/24 |
صفحه شروع و پایان |
- |
DOI |
https://doi.org/10.1016/j.afres.2024.100517 |
Impact Factor |
|
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت |
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2772502224001276?via%3Dihub |
دانلود مقاله
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
Effect of atmospheric pressure cold plasma (ACP) treatment on technological characteristics of chia (Salvia hispanica L.) seeds.pdf | 1403/07/04 | 3962571 | دانلود |