چاپ صفحه | صفحه نخست سامانه | طرح هاي تحقيقاتي | مقالات چاپ شده | مقالات ارائه شده | کتاب ها | پايان نامه ها | اختراعات | آمار عملکرد پژوهشي | علوم پزشکي فسا |
پروفايل در SCOPUS |
پروفايل در ISI |
پروفايل در Google Scholar |
پروفايل در ORCID |
پروفايل در ResearchGate |
پروفايل در پاب مد |
پروفايل در مدليب |
نام و نام خانوادگي (فارسي) : اسماعیل عبداله زاده | رسته پژوهشگر : |
نام و نام خانوادگي (انگليسي) : Esmail Abdollahzadeh | پست الکترونيک : abdollahzadeh@rocketmail.com |
تاريخ تولد : | دانشکده/محل خدمت : |
رشته تخصصي : بهداشت مواد غذایی | گروه آموزشي : |
آخرين مدرک تحصيلي : دکترای تخصصی | آدرس محل کار : |
رشته تحصيلي/ تخصصي | درجهتحصيلي | سال دريافت مدرک | دانشگاه/ موسسه |
---|
سمت | نام و آدرس محل خدمت | تاريخ شروع | تاريخ پايان |
---|
رديف | عنوان | سمت | نوع طرح |
---|---|---|---|
1 | تاثیر دما و اسیدلاکتیک بر بیان ژنهای ویرولانس و چسبندگی کمپیلوباکتر ژژونی در براث گوشت | استاد راهنمای دوم | بنیادی-کاربردی |
رديف | عنوان | نمايه | نام نشريه | سال چاپ | ضريب تاثير |
---|---|---|---|---|---|
1 | Putative type II toxin-antitoxin systems in Listeria monocytogenes isolated from clinical, food, and animal samples in Iran | Web of Science | Microbial Pathogenesis | 1399/07/20 | 2.581 |
2 | Effect of Zataria multifloraBoiss. Essential oil, time, and temperature on the expression of Listeria monocytogenes virulence genes in broth and minced rainbow trout | Web of Science | Food Control | 1398/07/08 | 4.248 |
رديف | عنوان مقاله | نام کنگره | محل کنگره | شيوه ارائه | تاريخ شروع کنگره | تاريخ خاتمه کنگره |
---|
رديف | عنوان | سال چاپ | ماهيت |
---|
رديف | عنوان | سال | مقطع تحصيلي پاياننامه | نوع پاياننامه | تاريخ شروع | تاريخ پايان |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | تاثیر دما و اسید لاکتیک بر بیان ژن های ویرولانس و چسبندگی کمپیلوباکتر ژژونی در براث گوشت | کارشناسی ارشد | 1401/05/12 |
رديف | عنوان | تاريخ ثبت | شماره ثبت | اسامي پديد آورندگان |
---|