بررسی تاثیر نانوذرات اسانس دارچین برمتابولیسم و واکنشهای آنتی اکسیدانی غده سیب زمینی در مهار فساد نرم (باکتری پکتوباکتریوم کارتووروم) طی دوره نگهداری

Metabolic Effects of Cinnamon Essential Oil Nanoemulsion in Reducing the Level of Potato Soft Rot


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

نویسندگان: مهران صیادی , الهام زارع نژاد , محمود اوصانلو , رقیه نجاتی , آمنه نعمت الهی , معصومه بیگی

نشریه: Potato Research , 4 , , 2024/10/27

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 11043
عنوان فارسی مقاله بررسی تاثیر نانوذرات اسانس دارچین برمتابولیسم و واکنشهای آنتی اکسیدانی غده سیب زمینی در مهار فساد نرم (باکتری پکتوباکتریوم کارتووروم) طی دوره نگهداری
عنوان لاتین مقاله Metabolic Effects of Cinnamon Essential Oil Nanoemulsion in Reducing the Level of Potato Soft Rot
نوع مقاله پژوهشی اصیل
عنوان نشریه Potato Research
محل انتشار خارجی
نمایه نامه Web of Science
تاریخ انتشار (شمسی) 1403/08/08
تاریخ انتشار (میلادی) 2024/10/27
صفحه شروع و پایان 1 - 18
DOI https://doi.org/10.1007/s11540-024-09820-2
Impact Factor 2.3
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت https://link.springer.com/article/10.1007/s11540-024-09820-2#citeas

نویسندگان
hide/show

نویسنده نفر چندم مقاله
مهران صیادیسوم به بعد
الهام زارع نژادسوم به بعد
محمود اوصانلوسوم به بعد
رقیه نجاتیمسئول
آمنه نعمت الهیدوم
معصومه بیگیاول

دانلود مقاله
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
11033e39-75e3-42b0-b65e-10d091f7e163.pdf1403/08/151572291دانلود