بررسی تاثیر نانوذرات اسانس دارچین برمتابولیسم و واکنشهای آنتی اکسیدانی غده سیب زمینی در مهار فساد نرم (باکتری پکتوباکتریوم کارتووروم) طی دوره نگهداری
Metabolic Effects of Cinnamon Essential Oil Nanoemulsion in Reducing the Level of Potato Soft Rot
نویسندگان: مهران صیادی , الهام زارع نژاد , محمود اوصانلو , رقیه نجاتی , آمنه نعمت الهی , معصومه بیگی
نشریه: Potato Research , 4 , , 2024/10/27
اطلاعات کلی مقاله
کد مقاله |
11043 |
عنوان فارسی مقاله |
بررسی تاثیر نانوذرات اسانس دارچین برمتابولیسم و واکنشهای آنتی اکسیدانی غده سیب زمینی در مهار فساد نرم (باکتری پکتوباکتریوم کارتووروم) طی دوره نگهداری |
عنوان لاتین مقاله |
Metabolic Effects of Cinnamon Essential Oil Nanoemulsion in Reducing the Level of Potato Soft Rot |
نوع مقاله |
پژوهشی اصیل |
عنوان نشریه |
Potato Research |
محل انتشار |
خارجی |
نمایه نامه |
Web of Science |
تاریخ انتشار (شمسی) |
1403/08/08 |
تاریخ انتشار (میلادی) |
2024/10/27 |
صفحه شروع و پایان |
1 - 18 |
DOI |
https://doi.org/10.1007/s11540-024-09820-2 |
Impact Factor |
2.3 |
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت |
https://link.springer.com/article/10.1007/s11540-024-09820-2#citeas |
دانلود مقاله
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
11033e39-75e3-42b0-b65e-10d091f7e163.pdf | 1403/08/15 | 1572291 | دانلود |