کاهش آفلاتوکسین M1 در محصولات لبنی با استفاده از پروبیوتیک ها: یک بررسی جامع

Reduction of aflatoxin M1 in dairy products using probiotics: A comprehensive review


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

نویسندگان: عبدالمجید قاسمیان , آمنه نعمت الهی , اسماعیل حیدری

نشریه: Food Control , , , 2024/12/10

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 11060
عنوان فارسی مقاله کاهش آفلاتوکسین M1 در محصولات لبنی با استفاده از پروبیوتیک ها: یک بررسی جامع
عنوان لاتین مقاله Reduction of aflatoxin M1 in dairy products using probiotics: A comprehensive review
نوع مقاله مروری
عنوان نشریه Food Control
محل انتشار خارجی
نمایه نامه Web of Science
تاریخ انتشار (شمسی) 1403/09/20
تاریخ انتشار (میلادی) 2024/12/10
صفحه شروع و پایان -
DOI https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2024.111102
Impact Factor 5.6
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0956713524008193?dgcid=author

نویسندگان
hide/show

نویسنده نفر چندم مقاله
عبدالمجید قاسمیاندوم
آمنه نعمت الهیمسئول
اسماعیل حیدریاول

دانلود مقاله
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
Reduction of aflatoxin M1 in dairy products using probiotics_ A comprehensive review.pdf1403/09/243508209دانلود