کاهش آفلاتوکسین M1 در محصولات لبنی با استفاده از پروبیوتیک ها: یک بررسی جامع
Reduction of aflatoxin M1 in dairy products using probiotics: A comprehensive review
نویسندگان: عبدالمجید قاسمیان , آمنه نعمت الهی , اسماعیل حیدری
نشریه: Food Control , , , 2024/12/10
اطلاعات کلی مقاله
کد مقاله |
11060 |
عنوان فارسی مقاله |
کاهش آفلاتوکسین M1 در محصولات لبنی با استفاده از پروبیوتیک ها: یک بررسی جامع |
عنوان لاتین مقاله |
Reduction of aflatoxin M1 in dairy products using probiotics: A comprehensive review |
نوع مقاله |
مروری |
عنوان نشریه |
Food Control |
محل انتشار |
خارجی |
نمایه نامه |
Web of Science |
تاریخ انتشار (شمسی) |
1403/09/20 |
تاریخ انتشار (میلادی) |
2024/12/10 |
صفحه شروع و پایان |
- |
DOI |
https://doi.org/10.1016/j.foodcont.2024.111102 |
Impact Factor |
5.6 |
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت |
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0956713524008193?dgcid=author |
دانلود مقاله
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
Reduction of aflatoxin M1 in dairy products using probiotics_ A comprehensive review.pdf | 1403/09/24 | 3508209 | دانلود |