پوشش خوراکی بر اساس نانوذرات آلژینات حاوی منتول و اسانس آویشن شیرازی: تاثیر بر ماندگاری ران مرغ در یخچال
Edible Coating Based on Alginate Nanoparticles Containing Menthol and Zataria multiflora Essential Oil: Effect on the Shelf Life of Chicken Thigh in the Refrigerator
نویسندگان: محمود اوصانلو , آمنه نعمت الهی , زهرا اسکندری , احسان صفری , علی رنجبر , مژده صفری
نشریه: Food science and nutrition , , , 2024/12/19
اطلاعات کلی مقاله
کد مقاله |
11066 |
عنوان فارسی مقاله |
پوشش خوراکی بر اساس نانوذرات آلژینات حاوی منتول و اسانس آویشن شیرازی: تاثیر بر ماندگاری ران مرغ در یخچال |
عنوان لاتین مقاله |
Edible Coating Based on Alginate Nanoparticles Containing Menthol and Zataria multiflora Essential Oil: Effect on the Shelf Life of Chicken Thigh in the Refrigerator |
نوع مقاله |
پژوهشی اصیل |
عنوان نشریه |
Food science and nutrition |
محل انتشار |
خارجی |
نمایه نامه |
Web of Science |
تاریخ انتشار (شمسی) |
1403/09/29 |
تاریخ انتشار (میلادی) |
2024/12/19 |
صفحه شروع و پایان |
- |
DOI |
|
Impact Factor |
3.5 |
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت |
https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/fsn3.4684 |
دانلود مقاله
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
ranjbar.pdf | 1403/10/02 | 1932661 | دانلود |