پوشش خوراکی بر اساس نانوذرات آلژینات حاوی منتول و اسانس آویشن شیرازی: تاثیر بر ماندگاری ران مرغ در یخچال

Edible Coating Based on Alginate Nanoparticles Containing Menthol and Zataria multiflora Essential Oil: Effect on the Shelf Life of Chicken Thigh in the Refrigerator


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
نویسندگان
نویسندگان
دانلود مقاله
دانلود مقاله
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

نویسندگان: محمود اوصانلو , آمنه نعمت الهی , زهرا اسکندری , احسان صفری , علی رنجبر , مژده صفری

نشریه: Food science and nutrition , , , 2024/12/19

اطلاعات کلی مقاله
hide/show

کد مقاله 11066
عنوان فارسی مقاله پوشش خوراکی بر اساس نانوذرات آلژینات حاوی منتول و اسانس آویشن شیرازی: تاثیر بر ماندگاری ران مرغ در یخچال
عنوان لاتین مقاله Edible Coating Based on Alginate Nanoparticles Containing Menthol and Zataria multiflora Essential Oil: Effect on the Shelf Life of Chicken Thigh in the Refrigerator
نوع مقاله پژوهشی اصیل
عنوان نشریه Food science and nutrition
محل انتشار خارجی
نمایه نامه Web of Science
تاریخ انتشار (شمسی) 1403/09/29
تاریخ انتشار (میلادی) 2024/12/19
صفحه شروع و پایان -
DOI
Impact Factor 3.5
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت https://onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1002/fsn3.4684

نویسندگان
hide/show

نویسنده نفر چندم مقاله
محمود اوصانلودوم
آمنه نعمت الهیمسئول
زهرا اسکندریسوم به بعد
احسان صفریسوم به بعد
علی رنجبراول
مژده صفریسوم به بعد

دانلود مقاله
hide/show

نام فایل تاریخ درج فایل اندازه فایل دانلود
ranjbar.pdf1403/10/021932661دانلود