تاثیر شرایط تخمیر (دما و زمان) و نوع خمیر مایه (لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس) بر میزان اسید فایتیک، اکریل آمید، دهیدروآلانین و لیزینو آلانین در نان سنگک

Effect of fermentation condition (temperature, time) and type of sour dough (L. plantarum and L. acidoplilus) on phytic acid, acrylamide, dehydroalanine and lysinoalanine in Sangak bread


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
مجری و همکاران
مجری و همکاران
دانلود
دانلود
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

مجریان: مهران صیادی

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد طرح 97510
عنوان فارسی طرح تاثیر شرایط تخمیر (دما و زمان) و نوع خمیر مایه (لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس) بر میزان اسید فایتیک، اکریل آمید، دهیدروآلانین و لیزینو آلانین در نان سنگک
عنوان لاتین طرح Effect of fermentation condition (temperature, time) and type of sour dough (L. plantarum and L. acidoplilus) on phytic acid, acrylamide, dehydroalanine and lysinoalanine in Sangak bread
نوع طرح بنیادی-کاربردی
حوزه بررسی طرح
متدولوژی تحلیلی

اطلاعات مجری و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگی سمت در طرح نوع همکاری درجه‌تحصیلی پست الکترونیک
مهران صیادیمجری اولاجراییدکترای تخصصی mehransayadi62@gmail.com
الهه عابدیمجری دومعلمی-اجراییدکترای تخصصی Elaheabedi1389@gmail.com
کیانا پورمحمدیهمکارعلمی-اجراییدکترای تخصصی kpourmohammadi@yahoo.com