کد طرح | 97510 |
عنوان فارسی طرح | تاثیر شرایط تخمیر (دما و زمان) و نوع خمیر مایه (لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس) بر میزان اسید فایتیک، اکریل آمید، دهیدروآلانین و لیزینو آلانین در نان سنگک |
عنوان لاتین طرح | Effect of fermentation condition (temperature, time) and type of sour dough (L. plantarum and L. acidoplilus) on phytic acid, acrylamide, dehydroalanine and lysinoalanine in Sangak bread |
نوع طرح | بنیادی-کاربردی |
حوزه بررسی طرح | |
متدولوژی | تحلیلی |
نام و نامخانوادگی | سمت در طرح | نوع همکاری | درجهتحصیلی | پست الکترونیک |
---|---|---|---|---|
مهران صیادی | مجری اول | اجرایی | دکترای تخصصی | mehransayadi62@gmail.com |
الهه عابدی | مجری دوم | علمی-اجرایی | دکترای تخصصی | Elaheabedi1389@gmail.com |
کیانا پورمحمدی | همکار | علمی-اجرایی | دکترای تخصصی | kpourmohammadi@yahoo.com |