چاپ صفحه | صفحه نخست سامانه | طرح هاي تحقيقاتي | مقالات چاپ شده | مقالات ارائه شده | کتاب ها | پايان نامه ها | اختراعات | آمار عملکرد پژوهشي | علوم پزشکي فسا |
پروفايل در SCOPUS |
پروفايل در ISI |
پروفايل در Google Scholar |
پروفايل در ORCID |
پروفايل در ResearchGate |
پروفايل در پاب مد |
پروفايل در مدليب |
نام و نام خانوادگي (فارسي) : آمنه نعمت الهی | رسته پژوهشگر : |
نام و نام خانوادگي (انگليسي) : amene nematollahi | پست الکترونيک : amene.nematollahi@gmail.com |
تاريخ تولد : 1368/06/30 | دانشکده/محل خدمت : |
رشته تخصصي : بهداشت مواد غذایی | گروه آموزشي : |
آخرين مدرک تحصيلي : دکترای تخصصی | آدرس محل کار : |
رشته تحصيلي/ تخصصي | درجهتحصيلي | سال دريافت مدرک | دانشگاه/ موسسه |
---|
سمت | نام و آدرس محل خدمت | تاريخ شروع | تاريخ پايان |
---|
رديف | عنوان مقاله | نام کنگره | محل کنگره | شيوه ارائه | تاريخ شروع کنگره | تاريخ خاتمه کنگره |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | بررسی ویژگیهای حسی میگوهای پوشش داده شده با نانوذرات آلژینات سدیم حاوی اسانس آویشن شیرازی و زیره سبز | اولین کنگره ایمنی غذا و دارو | ارومیه | پوستر | 1402/07/26 | 1402/07/27 |
2 | بررسی ویژگی های شیمیایی میگوهای پوشش داده شده با نانوذرات آلژینات سدیم حاوی آویشن شیرازی و زیره سبز | هفتمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایران | تهران | پوستر | 1402/08/30 | 1402/08/30 |
3 | تاثیر پوشش خوراکی نانوذرات آلژینات حاوی اسانس بر کاهش باکتری های اسید لاکتیک در میگو | پنجمین کنگره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان | دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان | سخنرانی | 1402/10/07 | 1402/10/08 |
رديف | عنوان | سال چاپ | ماهيت |
---|
رديف | عنوان | تاريخ ثبت | شماره ثبت | اسامي پديد آورندگان |
---|