آمنه  نعمت الهی

 فعاليت هاي پژوهشي

 

آمنه نعمت الهی

در دانشگاه علوم پزشکي فسا 







چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
طرح هاي تحقيقاتي
طرح هاي تحقيقاتي
مقالات چاپ شده
مقالات چاپ شده
مقالات ارائه شده
مقالات ارائه شده
کتاب ها
کتاب ها
پايان نامه ها
پايان نامه ها
اختراعات
اختراعات
آمار عملکرد پژوهشي
آمار عملکرد پژوهشي
علوم پزشکي فسا
علوم پزشکي فسا
پروفايل در SCUPOS
پروفايل در SCOPUS
پروفايل در ISI
پروفايل در ISI
پروفايل در Google Scholar
پروفايل در Google Scholar
پروفايل در ORCID
پروفايل در ORCID
 پروفايل در ResearchGate
پروفايل در ResearchGate
پروفايل در پاب مد
پروفايل در پاب مد
پروفايل در مدليب
پروفايل در مدليب

اطلاعات کلي
hide/show

نام و نام خانوادگي (فارسي) : آمنه نعمت الهی رسته پژوهشگر :
نام و نام خانوادگي (انگليسي) : amene nematollahi پست الکترونيک : amene.nematollahi@gmail.com
تاريخ تولد : 1368/06/30 دانشکده/محل خدمت :
رشته تخصصي : بهداشت مواد غذایی گروه آموزشي :
آخرين مدرک تحصيلي : دکترای تخصصی آدرس محل کار :

سوابق تحصيلي
hide/show

رشته تحصيلي/ تخصصي درجه‌تحصيلي سال دريافت مدرک دانشگاه/ موسسه

سوابق شغلي
hide/show

سمت نام و آدرس محل خدمت تاريخ شروع تاريخ پايان

سوابق پژوهشي


طرح هاي تحقيقاتي
hide/show

رديف عنوان سمت نوع طرح
1اثرات پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با عصاره دانه انگور و اسانس مرزنجوش بر ویژگی¬های باکتریایی، شیمیایی و حسی گوشت بوقلمونمجری اولبنیادی-کاربردی
2اثربخشی باکتری¬های پروبیوتیک در کاهش آفلاتوکسینM1 در محصولات لبنی: یک مرور جامعمجری اولمروري
3ارزیابی احتمال خطر مواجهه با فلزات بالقوه سمی از طریق مصرف ادویه جات فله و بسته بندی شده در آبادان در سال 1400استاد راهنمای اولبنیادی-کاربردی
4ارزیابی خطر سلامتی مواجهه با عناصر بالقوه سمی (PTEs) در نوزادان از طریق مصرف شیر مادر در فساهمکاربنیادی-کاربردی
5ارزیابی خواص ضدباکتریایی پوشش کیتوزان و آب حاوی نانوحباب اکسیژن بر ماندگاری میگواستاد مشاور دومبنیادی
6بررسی آلودگی نمونه های شیر به آفلاتوکسین M1 در ایران: یک مرور سیستماتیک و متاآنالیزمجری اولمرور سيستماتيک
7بررسی اثر آسکوربیک اسید نانوکپسوله شده بر پایداری اکسیداتیو روغن کنجدمجری اولکاربردی
8بررسی اثر باکتری های پروبیوتیک بر روی برخی پاسخ های پاتولوژیکی و بیوشیمیایی در رت های نر نژاد ویستار مواجهه شده با آفت کش مالاتیوناستاد مشاور اولبنیادی-کاربردی
9بررسی اثر باکتری های پروبیوتیک بر روی برخی پاسخ¬های پاتولوژیکی و بیوشیمیایی در رت های نر نژاد ویستار مواجهه شده با آفت کش کلرپیریفوساستاد مشاور اولبنیادی-کاربردی
10بررسی اثر باکتری‌های پروبیوتیک در کاهش کادمیوم در دوغاستاد راهنمای اولکاربردی
11بررسی اثر پوشش خوراکی تولید شده از نانوذرات آلژینات حاوی اسانس آویشن شیرازی و منتول بر روی قابلیت ماندگاری ران مرغ در یخچالاستاد راهنمای اولکاربردی
12بررسی اثر پوشش خوراکی تولید شده از نانوذرات آلژینات حاوی اسانس زیره و منتول بر روی قابلیت ماندگاری سینه مرغ در یخچالاستاد راهنمای اولکاربردی
13بررسی اثر تیمار پلاسمای سرد فشار اتمسفری بر ویژگی های آنتی اکسیدانی، فنلی و تغذیه ای دانه ی چیا (Salvia Hispanica L.)مجری اولکاربردی
14بررسی اثر فیلم خوراکی تولید شده از موسیلاژ دانه چیا حاوی نانوامولسیون دارچین و مرزه خوزستانی بر روی مدت زمان ماندگاری گوشت سینه مرغاستاد راهنمای اولکاربردی
15بررسی اثرات ضد آپوپتوتیک باکتری های پروبیوتیک روده: یک مدل درمانی علیه سمیت سلولی ناشی از حشره کش ارگانوفسفر مالاتیون در سلول های اپیتلیوم رودههمکاربنیادی-کاربردی
16بررسی ارتباط بین مصرف فست فودها با فشار خون، چاقی و دیابت در افراد شرکت کننده در کوهورت پرشین فسااستاد راهنمای اولکاربردی
17بررسی ارتباط بین مواجهه با آفت کش ها با آنزیم های کبدی در افراد شرکت کننده در کوهورت پرشین فسااستاد راهنمای اولکاربردی
18بررسی امکان سنجی حذف یا کاهش فلزات سنگین(سرب،کادمیوم،جیوه) و آفلاتوکسین های گروه های (B,G)توسط کاهو دریایی(ulva lactuca)به دست آمده از سواحل استان بوشهراستاد مشاور دومبنیادی-کاربردی
19بررسی تأثیر تیمار پلاسمای سرد فشار اتمسفری بر ویژگی‌های تکنولوژیکی دانه‌ی چیامجری اولبنیادی-کاربردی
20بررسی تاثیر نانو ذرات آلژینات حاوی عصاره آبی برگ گیاه بنه بر روی افزایش عمر ماندگاری قارچ دکمه ایهمکاربنیادی-کاربردی
21بررسی تاثیر نانوذرات اسانس دارچین برمتابولیسم و واکنشهای آنتی اکسیدانی غده سیب زمینی در مهار فساد نرم (باکتری پکتوباکتریوم کارتووروم) طی دوره نگهداریاستاد راهنمای دومبنیادی-کاربردی
22بررسی توانایی باکتری های پروبیوتیک در کاهش آفت کش دیازینون در آب سیباستاد راهنمای اولبنیادی-کاربردی
23بررسی توانایی باکتری های پروبیوتیک در کاهش اثرات آفت کش کلرپیریفوس بر قلب رت های نر نژاد اسپراگ دالیاستاد مشاور اولبنیادی-کاربردی
24بررسی توانایی باکتری های پروبیوتیک در کاهش اثرات سم مالاتیون بر قلب در رت های نر نژاد اسپراگ دالیاستاد مشاور اولبنیادی
25بررسی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی میگوی پوشش داده شده با نانوذرات آلژینات سدیم حاوی اسانس آویشن شیرازیمجری اولکاربردی
26بهینه سازی فرمولاسیون نان فسایی بدون گلوتن پری بیوتیک بر پایه ی آرد کینوآ و اینولیناستاد راهنمای اولبنیادی-کاربردی
27تاثیر تخمیر لاکتیکی آب سیب بر کاهش سموم آرسنیک، سرب ، کادمیوم و خصوصیات فیزیکوشیمایی آناستاد مشاور اولبنیادی-کاربردی
28مروری بر تاثیر پلاسمای سرد بر کارایی تکنولوژیکی و تغذیه ای پروتئین ها در غذامجری اولبنیادی
29مروری بر تاثیرات تکنیک های غیر حرارتی روی ویژگیهای تغذیه ای و تکنولوژیکی پروتئین های غلاتمجری اولبنیادی
30مروری بر چالش های تکنولوژیکی، تغذیه ای و حسی نان گندم پری بیوتیکمجری اولبنیادی
31مروری بر سم شناسی، روش های کاهش یا حذف و روش های اندازه گیری آفت کش دیازینون در مواد غذاییمجری اولبنیادی
32مروری بر سمیت، وقوع و روش های اندازه گیری فلزات بالقوه سمی در قهوهمجری اولمروري
33مروری بر فاکتورهای مؤثر بر ویژگی های حسی نان گندممجری اولبنیادی
34مروری بر فرآوری و کاربرد جایگزین های قهوه و چشم انداز آینده آنمجری اولمروري
35مقایسه اثر نانو فرمولاسیون های اسانس آویشن بر خواص حسی و مهار باکتری سالمونلا در پروسه تولید جوانه خوراکی ماشاستاد راهنمای دومبنیادی-کاربردی
36مقایسه دریافت آفلاتوکسین M1 از طریق لبنیات سنتی مختلف مصرف شده توسط شرکت‌کنندگان در کوهورت پرشین فسا (یک مطالعه ارزیابی خطر)استاد راهنمای اولبنیادی-کاربردی
37کاربرد اینولین در نان: مروری بر خصوصیات تکنولوژیکی و عوامل مؤثر بر پایداری آنمجری اولمروري

مقالات چاپ شده در مجله
hide/show

رديف عنوان نمايه نام نشريه سال چاپ ضريب تاثير
1Potentially toxic elements (PTEs) in cereal-based foods: a systematic review and meta-analysisWeb of Science Trends in Food Science & Technology1398/11/128.5
2The Concentration of Acrylamide in Different Food Products: A Global Systematic Review, Meta-Analysis, and Meta-RegressionWeb of Science Food Reviews International1399/04/243.93
3A systematic review and meta-analysis to investigate the concentration and prevalence of trichothecenes in the cereal-based foodWeb of Science Trends in Food Science & Technology1399/04/038.5
4Probiotic viability in yoghurt: a review of influential factorsWeb of Science International Dairy Journal1399/03/312.73
5The concentration and probabilistic risk assessment of potentially toxic elements in fillets of silver pomfret (Pampus argenteus): A global systematic review and meta-analysisWeb of Science Journal of Environmental Sciences1399/11/134.3
6Concentration of Potentially Harmful Elements (PHEs) in Trout Fillet (Rainbow and Brown) Fish: a Global Systematic Review and Meta-analysis and Health Risk AssessmentWeb of Science Biological Trace Element Research1399/07/192.6
7اثرات پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با عصاره دانه انگور و اسانس مرزنجوش بر ویژگی¬های باکتریایی، شیمیایی و حسی گوشت بوقلمونWeb of Science Journal of Food Measurement and Characterization1399/12/201.64
8بهبود پایداری روغن زیتون بکر با استفاده از میکروفرمولاسیون ویتامین سیWeb of Science Food science and nutrition1400/02/111.7
9بررسی و شناسایی آکریل آمید در 24 نوع آجیل و تخمه بو داده شده با استفاده از روش ریزاستخراج حفت شده با کروماتوگرافی گازی-اسپکترومتری جرمی: طرح مرکب مرکزیWeb of Science Journal of Food Measurement and Characterization1398/10/231.648
10غلظت فلزات کم مقدار در نمونه های آب آشامیدنی شهر ایلام: مطالعه ریسک غیر سرطان زاییWeb of Science International Journal of Environmental Analytical Chemistry1399/05/021.4
11فلزات سمی در ماهی ماکرل: مرور سیستماتیک، متاآنالیز، و ارزیابی خطرWeb of Science Biological Trace Element Research1399/08/222.6
12شیوع و غلظت آفلاتوکسین M1 در انواع مختلف پنیر: مرور سیستماتیک، متآنالیز و متارگرسیونWeb of Science food control1400/03/124.2
13آکریل آمید در نان: مروری بر تشکیل، ارزیابی خطر و تعیین توسط تکنیک های تجزیه ایWeb of Science Environmental Science and Pollution Research1399/11/183.0
14ساختار فیلم های خوراکی و روش های ارزیابی فعالیت ضد میکروبی آن هاWeb of Science Trends in Food Science & Technology1400/01/18
15غلظت کادمیوم، آرسنیک و سرب در برنج و ارزیابی احتمال خطر: یک مزالعه موردی در استان هرمزگانWeb of Science Environmental Health Engineering and Management Journal1400/02/100.0
16مروری بر ترکیب تکنولوژی های جدید و رایج در کاهش آکریل آمید در مواد غذایی مختلف: دورنما و چالش های آیندهWeb of Science food control1400/01/274.2
17اثر تیمار اتمسفری پلاسمای سرد بر ویژگی های تکنولوژیکی و عملکردی پروتئین های غذاWeb of Science European Food Research and Technology1400/01/292.3
18مقایسه غلظت فلزات سنگین در بافت جگر، عضلات ران، سینه و سنگدان مرغهای توزیع شده در سطح شهر شیراز: ارزیابی خطرChemical Abstractsمجله دانشگاه علوم پزشکی فسا1399/07/19
19نان گندم پری بیوتیک: چالش های تغذیه ای، حسی و تکنولوژیکیWeb of Science LWT1400/03/104.0
20کاهش دیازینون در آب سیب با استفاده از باکتری های پروبیوتیک طی تخمیر و نگهداری یخچالیWeb of Science Environmental Science and Pollution Research1400/04/044.2
21غلظت آفلاتوکسین M1 در شیر خام و پاستوریزه: یک مرور سیستماتیک و متاآنالیز جهانیWeb of Science Trends in Food Science & Technology1400/03/3012.5
22غلظت فلزات سمی در سوسیس: یک مطاله مرور سیستماتیک و متاانالیزWeb of Science Environmental Science and Pollution Research1400/03/254.0
23روش های غیرحرارتی جدید مواد غذایی: تاثیرات آن ها بر ویژگی های تغذیه ای و تکنولوژیکی پروتئین های غلاتWeb of Science Food science and nutrition1400/12/092.8
24کاهش دیازینون در فرآورده های غذایی: مروری جامع بر روش های فرآوری سنتی و جدیدWeb of Science Environmental Science and Pollution Research1399/03/034.2
25شواهدی برای سمیت بافتی بیومارکرهای بیوشیمیایی مالاتیون و شاخص هیستوپاتولوژی در موش‌های صحرایی ویستار تحت تیمار دو هفته ایWeb of Science Physiology and Pharmacology1401/03/270.0
26Subacute toxicity of chlorpyrifos on histopathological damages, antioxidant activity, and pro‐inflammatory cytokines in the rat modelWeb of Science Environmental toxicology1400/10/154.109
27Nanoemulsion and nanogel containing Artemisia dracunculus essential oil; larvicidal effect and antibacterial activityWeb of Science BMC Research Notes1401/05/210.0
28فلزات بالقوه سمی در قهوه: مروری جامع بر سمیت، شیوع و روش های تجزیه ایWeb of Science International Journal of Environmental Health Research1401/09/014.47
29کاربرد اینولین در نان: مروری بر ویژگی های تکنولوژیکی و فاکتورهای موثر بر پایداری آنWeb of Science Food science and nutrition1401/08/233.5
30ویژگی های حسی نان گندم: مروری بر فاکتورهای موثرWeb of Science Food measurement and characterization1401/10/023.0
31بررسی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی میگوهای پوشش داده شده با نانوذرات آلژینات سدیم حاوی اسانس آویشن شیرازی و زیره سبزWeb of Science Food science and nutrition1401/11/223.553
32وقوع آفلاتوکسین M1 در نمونه های شیر ایران: یک مرور سیستماتیک و متاآنالیزWeb of Science Environmental Monitoring and Assessment1402/03/113.3

مقالات ارائه شده در همايش
hide/show

رديف عنوان مقاله نام کنگره محل کنگره شيوه ارائه تاريخ شروع کنگره تاريخ خاتمه کنگره
1بررسی ویژگی‌های حسی میگوهای پوشش داده شده با نانوذرات آلژینات سدیم حاوی اسانس آویشن شیرازی و زیره سبزاولین کنگره ایمنی غذا و داروارومیهپوستر1402/07/261402/07/27
2بررسی ویژگی های شیمیایی میگوهای پوشش داده شده با نانوذرات آلژینات سدیم حاوی آویشن شیرازی و زیره سبزهفتمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایرانتهرانپوستر1402/08/301402/08/30
3تاثیر پوشش خوراکی نانوذرات آلژینات حاوی اسانس بر کاهش باکتری های اسید لاکتیک در میگوپنجمین کنگره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگاندانشگاه علوم پزشکی هرمزگانسخنرانی1402/10/071402/10/08

تاليف/ترجمه کتاب
hide/show

رديف عنوان سال چاپ ماهيت

پايان نامه ها
hide/show

رديف عنوان سال مقطع تحصيلي پايان‌نامه نوع پايان‌نامه تاريخ شروع تاريخ پايان
1بهینه‌سازی فرمولاسیون نان فسایی پری‌بیوتیک فاقد گلوتن بر پایه‌ی آرد کینوآ و اینولین کارشناسی ارشد 1401/05/05
2کاهش دیازینون در آب سیب با استفاده از باکتریهای پروبیوتیک طی تخمیر و نگهداری کارشناسی ارشد 1400/05/18
3بررسی ارتباط بین مواجهه با آفت کش ها با آنزیم های کبدی در افراد شرکت کننده در کوهورت پرشین فسا دکترای حرفه ایی 1402/06/26
4بررسی ارتباط بین مصرف فست فود با فشار خون، چاقی و دیابت در افراد شرکت کننده در کوهورت پرشین فسا دکترای حرفه ایی 1402/06/27
5مقایسه دریافت آفلاتوکسین¬M1 از طریق لبنیات سنتی مختلف مصرف شده توسط شرکت‌کنندگان در کوهورت پرشین فسا (یک مطالعه ارزیابی احتمال خطر) کارشناسی ارشد
6بررسی تاثیر نانوذرات اسانس دارچین بر متابولیسم و واکنش‌های آنتی‌اکسیدانی غده سیب‌زمینی در مهار فساد نرم( پکتوباکتریوم کاروتووروم) طی دوره نگه‌داری کارشناسی ارشد 1401/10/26
7بررسی اثر فیلم خوراکی تولید شده از موسیلاژ دانه چیا حاوی نانوامولسیون دارچین و مرزه خوزستانی بر روی مدت زمان ماندگاری سینه مرغ کارشناسی ارشد
8بررسی اثر باکتری¬های پروبیوتیک بر روی برخی پاسخ¬های پاتولوژیکی و بیوشیمیایی در رت¬های نر نژاد ویستار مواجهه شده با آفت کش مالاتیون کارشناسی ارشد 1400/11/23
9بررسی اثر باکتری های پروبیوتیک بر روی برخی پاسخ های پاتولوژیکی و بیوشیمیایی در رت های نر نژاد ویستار مواجهه شده با آفت کش کارشناسی ارشد 1401/06/28
10بررسی امکان سنجی حذف یا کاهش فلزات سنگین(سرب،کادمیوم،جیوه) و آفلاتوکسین های گروه های (B,G)توسط کاهو دریایی(ulva lactuca)به دست آمده از سواحل استان بوشهر کارشناسی ارشد 1402/06/27
11بررسی اثر باکتری‌های پروبیوتیک بر روی برخی پاسخ‌های پاتولوژیکی و بیوشیمیایی در بافت قلب رت‌های نر نژاد ویستار مواجهه‌شده با آفت‌کش مالاتیون کارشناسی ارشد 1403/01/27
12بررسی توانایی باکتری های پروبیوتیک در کاهش اثرات آفت کش کلرپیریفوس بر قلب رت های نر نژاد اسپراگ دالی کارشناسی ارشد 1402/06/28
13ارزیابی خواص ضدباکتریایی پوشش کیتوزان حاوی نانوحباب اکسیژن بر ماندگاری میگو کارشناسی ارشد

اختراعات
hide/show

رديف عنوان تاريخ ثبت شماره ثبت اسامي پديد آورندگان