الهه  عابدی

 فعاليت هاي پژوهشي

 

الهه عابدی

در دانشگاه علوم پزشکي فسا 







چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
طرح هاي تحقيقاتي
طرح هاي تحقيقاتي
مقالات چاپ شده
مقالات چاپ شده
مقالات ارائه شده
مقالات ارائه شده
کتاب ها
کتاب ها
پايان نامه ها
پايان نامه ها
اختراعات
اختراعات
آمار عملکرد پژوهشي
آمار عملکرد پژوهشي
علوم پزشکي فسا
علوم پزشکي فسا
پروفايل در SCUPOS
پروفايل در SCOPUS
پروفايل در ISI
پروفايل در ISI
پروفايل در Google Scholar
پروفايل در Google Scholar
پروفايل در ORCID
پروفايل در ORCID
 پروفايل در ResearchGate
پروفايل در ResearchGate
پروفايل در پاب مد
پروفايل در پاب مد
پروفايل در مدليب
پروفايل در مدليب

اطلاعات کلي
hide/show

نام و نام خانوادگي (فارسي) : الهه عابدی رسته پژوهشگر :
نام و نام خانوادگي (انگليسي) : elahe abedi پست الکترونيک : Elaheabedi1389@gmail.com
تاريخ تولد : 1370/08/12 دانشکده/محل خدمت :
رشته تخصصي : بهداشت مواد غذایی گروه آموزشي :
آخرين مدرک تحصيلي : دکترای تخصصی آدرس محل کار :

سوابق تحصيلي
hide/show

رشته تحصيلي/ تخصصي درجه‌تحصيلي سال دريافت مدرک دانشگاه/ موسسه

سوابق شغلي
hide/show

سمت نام و آدرس محل خدمت تاريخ شروع تاريخ پايان

سوابق پژوهشي


طرح هاي تحقيقاتي
hide/show

رديف عنوان سمت نوع طرح
1استفاده از اسید سالیسیلیک و اسید استیک برای افزایش ماندگاری پس از برداشت پرتقال و مقایسه عملکرد آن با فیلم کربوکسی متیل سلولزهمکاربنیادی-کاربردی
2بررسی اثر فیلم کامپوزیت ژلاتین-صمغ فارسی بارگذاری شده با امولسیون پیکرینگ حاوی اسانس آویشن بر ویژگی¬های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی نگهداری شده در یخچالمجری دومبنیادی-کاربردی
3بررسی تاثیر خواص ضد میکروبی و ضد اکسایشی نانوذرات لیپیدی جامد اسانس آویشن شیرازی بر خصوصیات انبارداری میوه پرتقالهمکاربنیادی-کاربردی
4بررسی تاثیر فراصوت و یون کلسیم بر فعالیت آلفا آمیلازمجری دومبنیادی-کاربردی
5بررسی عصاره گیاه پنج انگشت (Vitex pseudo-negundo) بر باکتریهای بیماری زا (Staphylococcus aureus و Shigella flexneri) در یک مدل غذایی (سالاد مرغ)همکاربنیادی-کاربردی
6بررسی مدل ریاضی و کینتیکی سم زدایی اکراتوکسین در خمیر ذرت با باکتری لاکتوباسیلوس کازئی زیرگونه کازئی و فراصوتهمکاربنیادی-کاربردی
7بررسی مدل سینتیکی تجزیه فیتیک اسید و افزایش میزان کلسیم و روی در کشت تنها و همزمان لاکتوباسیلوس پلانتاروم و اسیدوفیلوس در خمیر نانمجری دومبنیادی
8بررسی مدل سینتیکی جذب آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه تیمار شده با اسید و اولتراسونیک در خمیر نان سنگکهمکاربنیادی-کاربردی
9بررسی مدل کینتیک و ترمودینامیک جذب رنگدانه ها و فلزات سنگین در رنگبری روغن سویا به کمک امواج فراصوت روی خاک رنگبر بنتونیتمجری دومبنیادی-کاربردی
10تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز فعال شده با یون کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حرارتی نشاسته ی ذرت و سیب زمینیهمکاربنیادی-کاربردی
11تاثیر باکتری لاکتوباسیلوس رامنوسوس بصورت سلول¬های زنده و مرده(توسط فراصوت و حرارت) بر میزان سم اکراتوکسین در خمیر ترشمجری دومبنیادی-کاربردی
12تاثیر پیش تیمار انجماد بر راندمان تولید نشاسته مقاوم تولید شده اسید لاکتیک، سیتریک و مالیک: بررسی خواص عملکردی در نشاسته مقاوم تولید شده در سیب زمینیمجری دومبنیادی-کاربردی
13تاثیر شرایط تخمیر (دما و زمان) و نوع خمیر مایه (لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس) بر میزان اسید فایتیک، اکریل آمید، دهیدروآلانین و لیزینو آلانین در نان سنگکمجری دومبنیادی-کاربردی
14تاثیر شرایط تخمیر (زمان) و برهمکنش لاکتوباسیلوس پلانتاروم ،لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ساکارومایسس سرویزیه بر میزان آفلاتوکسین، اکراتوکسین و زئارالنون در خمیر نان سنگکهمکارکاربردی
15تاثیر غلظت ساکارز، مقدار عصاره مخمر و دامنه اولتراسوند بر تولید لاکتیک اسید از شیره خرمای ضایعاتی توسط دو باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس رامنوسوسمجری دومبنیادی-کاربردی
16تولید و بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس مریم گلی بر ماندگاری میگو نگهداری شده در یخچالمجری دومبنیادی-کاربردی
17تولید و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلم موسیلاژ دانه چیا حاوی نانوامولسیون اسانس مورینگامجری دومبنیادی-کاربردی
18مدل‌های رگرسیون ماشین لرنینگ برای پیش‌بینی راندمان هیدرولیز نشاسته‌های مختلف پیش تیمار شده توسط فراصوت، کاویتاسیون هیدرودینامیکی، انجماد، ذوب و فشار بالامجری دومبنیادی-کاربردی
19مقایسه موردی امواج فراصوت حمام و پروب جهت اصلاح خاک رنگبر و تاثیر آن بر راندمان رنگبری روغن سویا و آفتابگردان: ماشین لرنینگ بعنوان روشی برای مدلسازیهمکاربنیادی-کاربردی
20یک مطالعه مقایسه ای بر روی پایش بر تولید و تجزیه ترکیبات فعال زیستی، مواد فرار و شاخص های اکسیداسیون در طول سفید کردن روغن با کمک امواج فراصوت حمام و پروب با قدرت بالاهمکاربنیادی-کاربردی

مقالات چاپ شده در مجله
hide/show

رديف عنوان نمايه نام نشريه سال چاپ ضريب تاثير
1بررسی مدل کینتیک و ترمودینامیک جذب رنگدانه ها و فلزات سنگین در رنگبری روغن سویا به کمک امواج فراصوت روی خاک رنگبر بنتونیتWeb of Science Environmental Science and Pollution Research1400/02/133.05
2مقایسه آبگریزی سطحی سلولهای حرارت دیده و ترموسونیک شده برای سم زدایی آفلاتوکسین B1 با کشت همزمان Lactobacillus plantarum و Lactobacillus rhamnosus در خمیر ترش: مطالعات مدل سازیWeb of Science LWT1400/07/194.9
3اثر سینرژیک فعالیت فیتاز، آمیلاز، گالاکتوزیداز و آسپاراژیناز بر کاهش آکریل آمید و هیدروکسی متیل فورفورال در نان رولی با تخمیر هم‌کشتWeb of Science Journal of Food Composition and Analysis1400/09/254.5
4مقایسه روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک برای بهینه سازی تولید اسید لاکتیک توسط لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس تحت پیش تیمار اولتراسونیکWeb of Science FEMS Microbiology Letters1400/10/232.7
5بررسی مدل سینتیکی جذب آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه تیمار شده با اسید و اولتراسونیک در خمیر نان سنگکScopusعلوم و صنایع غذایی ایران1401/01/16
6اثر پیش تیمار انجماد و ذوب بر اصلاح آنزیمی نشاسته ذرت و سیب زمینی تیمار شده با آلفا آمیلاز فعال: بررسی خواص عملکردیWeb of Science Food Hydrocolloids1400/01/029.1
7تعیین ظرفیت جذب و پایداری آفلاتوکسینB1، اکراتوکسین و زئارالنون بر روی سطوح تک و هم‌کشت لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و رامنوسوسWeb of Science Journal of Food Composition and Analysis1401/01/064.5
8بررسی مدل سنتیکی تجزیه فیتیک اسید و افزایش میزان کلسیم و روی در کشت تنها و همزمان لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسScopusIranian Journal of Food Science and Technology1401/01/19
9تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز فعال شده با یون کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حرارتی نشاسته ی ذرت و سیب زمینیWeb of Science Journal of Food Measurement and Characterization1401/12/243.0
10ساخت و شناسایی فیلم خوراکی مبتنی بر امولسیون حاوی اسانس دارچین با استفاده از موسیلاژ دانه چیاWeb of Science International Journal of Biological Macromolecules1403/01/09

مقالات ارائه شده در همايش
hide/show

رديف عنوان مقاله نام کنگره محل کنگره شيوه ارائه تاريخ شروع کنگره تاريخ خاتمه کنگره

تاليف/ترجمه کتاب
hide/show

رديف عنوان سال چاپ ماهيت

پايان نامه ها
hide/show

رديف عنوان سال مقطع تحصيلي پايان‌نامه نوع پايان‌نامه تاريخ شروع تاريخ پايان

اختراعات
hide/show

رديف عنوان تاريخ ثبت شماره ثبت اسامي پديد آورندگان