کیانا  پورمحمدی

 فعاليت هاي پژوهشي

 

کیانا پورمحمدی

در دانشگاه علوم پزشکي فسا 







چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
طرح هاي تحقيقاتي
طرح هاي تحقيقاتي
مقالات چاپ شده
مقالات چاپ شده
مقالات ارائه شده
مقالات ارائه شده
کتاب ها
کتاب ها
پايان نامه ها
پايان نامه ها
اختراعات
اختراعات
آمار عملکرد پژوهشي
آمار عملکرد پژوهشي
علوم پزشکي فسا
علوم پزشکي فسا
پروفايل در SCUPOS
پروفايل در SCOPUS
پروفايل در ISI
پروفايل در ISI
پروفايل در Google Scholar
پروفايل در Google Scholar
پروفايل در ORCID
پروفايل در ORCID
 پروفايل در ResearchGate
پروفايل در ResearchGate
پروفايل در پاب مد
پروفايل در پاب مد
پروفايل در مدليب
پروفايل در مدليب

اطلاعات کلي
hide/show

نام و نام خانوادگي (فارسي) : کیانا پورمحمدی رسته پژوهشگر :
نام و نام خانوادگي (انگليسي) : kiana pourmohammadi پست الکترونيک : kpourmohammadi@yahoo.com
تاريخ تولد : 1375/07/15 دانشکده/محل خدمت :
رشته تخصصي : بهداشت مواد غذایی گروه آموزشي :
آخرين مدرک تحصيلي : دکترای تخصصی آدرس محل کار :

سوابق تحصيلي
hide/show

رشته تحصيلي/ تخصصي درجه‌تحصيلي سال دريافت مدرک دانشگاه/ موسسه

سوابق شغلي
hide/show

سمت نام و آدرس محل خدمت تاريخ شروع تاريخ پايان

سوابق پژوهشي


طرح هاي تحقيقاتي
hide/show

رديف عنوان سمت نوع طرح
1بررسی تاثیر فراصوت و یون کلسیم بر فعالیت آلفا آمیلازهمکاربنیادی-کاربردی
2بررسی مدل سینتیکی تجزیه فیتیک اسید و افزایش میزان کلسیم و روی در کشت تنها و همزمان لاکتوباسیلوس پلانتاروم و اسیدوفیلوس در خمیر نانهمکاربنیادی
3بررسی مدل سینتیکی جذب آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه تیمار شده با اسید و اولتراسونیک در خمیر نان سنگکمجری دومبنیادی-کاربردی
4تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز فعال شده با یون کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حرارتی نشاسته ی ذرت و سیب زمینیمجری دومبنیادی-کاربردی
5تاثیر باکتری لاکتوباسیلوس رامنوسوس بصورت سلول¬های زنده و مرده(توسط فراصوت و حرارت) بر میزان سم اکراتوکسین در خمیر ترشهمکاربنیادی-کاربردی
6تاثیر شرایط تخمیر (دما و زمان) و نوع خمیر مایه (لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس) بر میزان اسید فایتیک، اکریل آمید، دهیدروآلانین و لیزینو آلانین در نان سنگکهمکاربنیادی-کاربردی
7تاثیر شرایط تخمیر (زمان) و برهمکنش لاکتوباسیلوس پلانتاروم ،لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ساکارومایسس سرویزیه بر میزان آفلاتوکسین، اکراتوکسین و زئارالنون در خمیر نان سنگکمجری دومکاربردی

مقالات چاپ شده در مجله
hide/show

رديف عنوان نمايه نام نشريه سال چاپ ضريب تاثير
1مقایسه آبگریزی سطحی سلولهای حرارت دیده و ترموسونیک شده برای سم زدایی آفلاتوکسین B1 با کشت همزمان Lactobacillus plantarum و Lactobacillus rhamnosus در خمیر ترش: مطالعات مدل سازیWeb of Science LWT1400/07/194.9
2اثر سینرژیک فعالیت فیتاز، آمیلاز، گالاکتوزیداز و آسپاراژیناز بر کاهش آکریل آمید و هیدروکسی متیل فورفورال در نان رولی با تخمیر هم‌کشتWeb of Science Journal of Food Composition and Analysis1400/09/254.5
3بررسی مدل سینتیکی جذب آفلاتوکسین B1 توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه تیمار شده با اسید و اولتراسونیک در خمیر نان سنگکScopusعلوم و صنایع غذایی ایران1401/01/16
4اثر پیش تیمار انجماد و ذوب بر اصلاح آنزیمی نشاسته ذرت و سیب زمینی تیمار شده با آلفا آمیلاز فعال: بررسی خواص عملکردیWeb of Science Food Hydrocolloids1400/01/029.1
5تعیین ظرفیت جذب و پایداری آفلاتوکسینB1، اکراتوکسین و زئارالنون بر روی سطوح تک و هم‌کشت لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و رامنوسوسWeb of Science Journal of Food Composition and Analysis1401/01/064.5
6بررسی مدل سنتیکی تجزیه فیتیک اسید و افزایش میزان کلسیم و روی در کشت تنها و همزمان لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسScopusIranian Journal of Food Science and Technology1401/01/19
7تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز فعال شده با یون کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حرارتی نشاسته ی ذرت و سیب زمینیWeb of Science Journal of Food Measurement and Characterization1401/12/243.0

مقالات ارائه شده در همايش
hide/show

رديف عنوان مقاله نام کنگره محل کنگره شيوه ارائه تاريخ شروع کنگره تاريخ خاتمه کنگره

تاليف/ترجمه کتاب
hide/show

رديف عنوان سال چاپ ماهيت

پايان نامه ها
hide/show

رديف عنوان سال مقطع تحصيلي پايان‌نامه نوع پايان‌نامه تاريخ شروع تاريخ پايان
1بهینه‌سازی فرمولاسیون نان فسایی پری‌بیوتیک فاقد گلوتن بر پایه‌ی آرد کینوآ و اینولین کارشناسی ارشد 1401/05/05

اختراعات
hide/show

رديف عنوان تاريخ ثبت شماره ثبت اسامي پديد آورندگان