زهرا  اسکندری

 فعاليت هاي پژوهشي

 

زهرا اسکندری

در دانشگاه علوم پزشکي فسا 







چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
طرح هاي تحقيقاتي
طرح هاي تحقيقاتي
مقالات چاپ شده
مقالات چاپ شده
مقالات ارائه شده
مقالات ارائه شده
کتاب ها
کتاب ها
پايان نامه ها
پايان نامه ها
اختراعات
اختراعات
آمار عملکرد پژوهشي
آمار عملکرد پژوهشي
علوم پزشکي فسا
علوم پزشکي فسا
پروفايل در SCUPOS
پروفايل در SCOPUS
پروفايل در ISI
پروفايل در ISI
پروفايل در Google Scholar
پروفايل در Google Scholar
پروفايل در ORCID
پروفايل در ORCID
 پروفايل در ResearchGate
پروفايل در ResearchGate
پروفايل در پاب مد
پروفايل در پاب مد
پروفايل در مدليب
پروفايل در مدليب

اطلاعات کلي
hide/show

نام و نام خانوادگي (فارسي) : زهرا اسکندری رسته پژوهشگر :
نام و نام خانوادگي (انگليسي) : zahra eskandari پست الکترونيک : zahra.esk1999@gmail.com
تاريخ تولد : 1378/04/31 دانشکده/محل خدمت :
رشته تخصصي : بهداشت عمومی گروه آموزشي :
آخرين مدرک تحصيلي : کارشناسی آدرس محل کار :

سوابق تحصيلي
hide/show

رشته تحصيلي/ تخصصي درجه‌تحصيلي سال دريافت مدرک دانشگاه/ موسسه

سوابق شغلي
hide/show

سمت نام و آدرس محل خدمت تاريخ شروع تاريخ پايان

سوابق پژوهشي


طرح هاي تحقيقاتي
hide/show

رديف عنوان سمت نوع طرح
1ارزیابی اثر پوشش تهیه شده از صمغ دانه مرو حاوی نانوذرات اسانس برگ گیاه به لیمو بر ویژگی¬های شیمیایی، میکروبی و حسی فیله گوشت بوقلمونهمکاربنیادی
2ارزیابی اثر پوشش تهیه شده از نانوذرات آلژینات سدیم حاوی اسانس برگ گیاه به لیمو بر ویژگی¬های شیمیایی، میکروبی و حسی ران گاو در یخچالهمکاربنیادی-کاربردی
3ارزیابی خواص ضدباکتریایی پوشش ژلاتین ماهی حاوی پست بیوتیک ها برماندگاری گوشت ماهی نگهداری شده در دمای یخچال و سرنوشت باکتری های بیماریزا تلقیح شده به گوشت ماهیهمکاربنیادی-کاربردی
4بررسی اثر پوشش خوراکی تولید شده از نانوذرات آلژینات حاوی اسانس آویشن شیرازی و منتول بر روی قابلیت ماندگاری ران مرغ در یخچالهمکارکاربردی
5بررسی اثر پوشش خوراکی تولید شده از نانوذرات آلژینات حاوی اسانس زیره و منتول بر روی قابلیت ماندگاری سینه مرغ در یخچالهمکارکاربردی
6بررسی اثر پوشش کیتوزان حاوی نانو ذرات لیپید جامد تیمول و کارواکرول بر ماندگاری میگوهمکاربنیادی
7بررسی اثر فیلم خوراکی تولید شده از موسیلاژ دانه چیا حاوی نانوامولسیون دارچین و مرزه خوزستانی بر روی مدت زمان ماندگاری گوشت سینه مرغدانشجوکاربردی
8بررسی ارتباط بین مصرف فست فودها با فشار خون، چاقی و دیابت در افراد شرکت کننده در کوهورت پرشین فساهمکارکاربردی
9بررسی ارتباط بین مواجهه با آفت کش ها با آنزیم های کبدی در افراد شرکت کننده در کوهورت پرشین فساهمکارکاربردی
10بررسی تاثیر مداخله آموزشی مبتنی بر مدل اعتقاد بهداشتی بر رفتارهای سلامت دهان و دندان بیماران دیابتی نوع 2مجری دومکارآزمایی بالینی
11بررسی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی میگوی پوشش داده شده با نانوذرات آلژینات سدیم حاوی اسانس آویشن شیرازیهمکارکاربردی

مقالات چاپ شده در مجله
hide/show

رديف عنوان نمايه نام نشريه سال چاپ ضريب تاثير
1بررسی ویژگی های میکروبی، شیمیایی و حسی میگوهای پوشش داده شده با نانوذرات آلژینات سدیم حاوی اسانس آویشن شیرازی و زیره سبزWeb of Science Food science and nutrition1401/11/223.553

مقالات ارائه شده در همايش
hide/show

رديف عنوان مقاله نام کنگره محل کنگره شيوه ارائه تاريخ شروع کنگره تاريخ خاتمه کنگره
1بررسی ویژگی‌های حسی میگوهای پوشش داده شده با نانوذرات آلژینات سدیم حاوی اسانس آویشن شیرازی و زیره سبزاولین کنگره ایمنی غذا و داروارومیهپوستر1402/07/261402/07/27
2بررسی ویژگی های شیمیایی میگوهای پوشش داده شده با نانوذرات آلژینات سدیم حاوی آویشن شیرازی و زیره سبزهفتمین همایش بین المللی مطالعات میان رشته ای در صنایع غذایی و علوم تغذیه ایرانتهرانپوستر1402/08/301402/08/30
3تاثیر پوشش خوراکی نانوذرات آلژینات حاوی اسانس بر کاهش باکتری های اسید لاکتیک در میگوپنجمین کنگره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگاندانشگاه علوم پزشکی هرمزگانسخنرانی1402/10/071402/10/08

تاليف/ترجمه کتاب
hide/show

رديف عنوان سال چاپ ماهيت

پايان نامه ها
hide/show

رديف عنوان سال مقطع تحصيلي پايان‌نامه نوع پايان‌نامه تاريخ شروع تاريخ پايان
1بررسی اثر فیلم خوراکی تولید شده از موسیلاژ دانه چیا حاوی نانوامولسیون دارچین و مرزه خوزستانی بر روی مدت زمان ماندگاری سینه مرغ کارشناسی ارشد
2بررسی ارتباط بین مصرف فست فود با فشار خون، چاقی و دیابت در افراد شرکت کننده در کوهورت پرشین فسا دکترای حرفه ایی 1402/06/27
3بررسی ارتباط بین مواجهه با آفت کش ها با آنزیم های کبدی در افراد شرکت کننده در کوهورت پرشین فسا دکترای حرفه ایی 1402/06/26

اختراعات
hide/show

رديف عنوان تاريخ ثبت شماره ثبت اسامي پديد آورندگان