چاپ صفحه | صفحه نخست سامانه | طرح هاي تحقيقاتي | مقالات چاپ شده | مقالات ارائه شده | کتاب ها | پايان نامه ها | اختراعات | آمار عملکرد پژوهشي | علوم پزشکي فسا |
پروفايل در SCOPUS |
پروفايل در ISI |
پروفايل در Google Scholar |
پروفايل در ORCID |
پروفايل در ResearchGate |
پروفايل در پاب مد |
پروفايل در مدليب |
نام و نام خانوادگي (فارسي) : فرحناز رضایی | رسته پژوهشگر : |
نام و نام خانوادگي (انگليسي) : farahnaz rezaei | پست الکترونيک : farahnaz.fums@gmail.com |
تاريخ تولد : | دانشکده/محل خدمت : |
رشته تخصصي : بهداشت مواد غذایی | گروه آموزشي : |
آخرين مدرک تحصيلي : کارشناسی ارشد | آدرس محل کار : |
رشته تحصيلي/ تخصصي | درجهتحصيلي | سال دريافت مدرک | دانشگاه/ موسسه |
---|
سمت | نام و آدرس محل خدمت | تاريخ شروع | تاريخ پايان |
---|
رديف | عنوان | سمت | نوع طرح |
---|---|---|---|
1 | بررسی توانایی باکتری های پروبیوتیک در کاهش آفت کش دیازینون در آب سیب | دانشجو | بنیادی-کاربردی |
2 | مروری بر سم شناسی، روش های کاهش یا حذف و روش های اندازه گیری آفت کش دیازینون در مواد غذایی | همکار | بنیادی |
رديف | عنوان | نمايه | نام نشريه | سال چاپ | ضريب تاثير |
---|---|---|---|---|---|
1 | کاهش دیازینون در آب سیب با استفاده از باکتری های پروبیوتیک طی تخمیر و نگهداری یخچالی | Web of Science | Environmental Science and Pollution Research | 1400/04/04 | 4.2 |
2 | کاهش دیازینون در فرآورده های غذایی: مروری جامع بر روش های فرآوری سنتی و جدید | Web of Science | Environmental Science and Pollution Research | 1399/03/03 | 4.2 |
رديف | عنوان مقاله | نام کنگره | محل کنگره | شيوه ارائه | تاريخ شروع کنگره | تاريخ خاتمه کنگره |
---|
رديف | عنوان | سال چاپ | ماهيت |
---|
رديف | عنوان | سال | مقطع تحصيلي پاياننامه | نوع پاياننامه | تاريخ شروع | تاريخ پايان |
---|---|---|---|---|---|---|
1 | کاهش دیازینون در آب سیب با استفاده از باکتریهای پروبیوتیک طی تخمیر و نگهداری | کارشناسی ارشد | 1400/05/18 |
رديف | عنوان | تاريخ ثبت | شماره ثبت | اسامي پديد آورندگان |
---|