کد طرح | 99145 |
عنوان فارسی طرح | بررسی تاثیر نانوذرات اسانس دارچین برمتابولیسم و واکنشهای آنتی اکسیدانی غده سیب زمینی در مهار فساد نرم (باکتری پکتوباکتریوم کارتووروم) طی دوره نگهداری |
عنوان لاتین طرح | Evaluation of the effect of cinnamon essential oil nanoparticles on metabolism and antioxidant reactions of potato tuber in inhibiting soft rot (Pactobacterium cartorum) during storage |
نوع طرح | بنیادی-کاربردی |
حوزه بررسی طرح | |
متدولوژی | مداخله ای |
نام و نامخانوادگی | سمت در طرح | نوع همکاری | درجهتحصیلی | پست الکترونیک |
---|---|---|---|---|
رقیه نجاتی | استاد راهنمای اول | دکترای تخصصی | f.s.h.rahanejati@gmail.com | |
آمنه نعمت الهی | استاد راهنمای دوم | دکترای تخصصی | amene.nematollahi@gmail.com | |
مهران صیادی | استاد مشاور اول | دکترای تخصصی | mehransayadi62@gmail.com | |
محمود اوصانلو | استاد مشاور دوم | دکترای تخصصی | osanloo_mahmood@yahoo.com | |
معصومه بیگی | دانشجو | کارشناسی ارشد | beigi_ma1373@yahoo.com | |
الهام زارع نژاد | همکار | دکترای تخصصی | el.zarenezhad@gmail.com |