بررسی تاثیر نانوذرات اسانس دارچین برمتابولیسم و واکنشهای آنتی اکسیدانی غده سیب زمینی در مهار فساد نرم (باکتری پکتوباکتریوم کارتووروم) طی دوره نگهداری

Evaluation of the effect of cinnamon essential oil nanoparticles on metabolism and antioxidant reactions of potato tuber in inhibiting soft rot (Pactobacterium cartorum) during storage


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
مجری و همکاران
مجری و همکاران
دانلود
دانلود
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

مجریان: رقیه نجاتی

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد طرح 99145
عنوان فارسی طرح بررسی تاثیر نانوذرات اسانس دارچین برمتابولیسم و واکنشهای آنتی اکسیدانی غده سیب زمینی در مهار فساد نرم (باکتری پکتوباکتریوم کارتووروم) طی دوره نگهداری
عنوان لاتین طرح Evaluation of the effect of cinnamon essential oil nanoparticles on metabolism and antioxidant reactions of potato tuber in inhibiting soft rot (Pactobacterium cartorum) during storage
نوع طرح بنیادی-کاربردی
حوزه بررسی طرح
متدولوژی مداخله ای

اطلاعات مجری و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگی سمت در طرح نوع همکاری درجه‌تحصیلی پست الکترونیک
رقیه نجاتیاستاد راهنمای اول دکترای تخصصی f.s.h.rahanejati@gmail.com
آمنه نعمت الهیاستاد راهنمای دوم دکترای تخصصی amene.nematollahi@gmail.com
مهران صیادیاستاد مشاور اول دکترای تخصصی mehransayadi62@gmail.com
محمود اوصانلواستاد مشاور دوم دکترای تخصصی osanloo_mahmood@yahoo.com
معصومه بیگیدانشجو کارشناسی ارشدbeigi_ma1373@yahoo.com
الهام زارع نژادهمکار دکترای تخصصی el.zarenezhad@gmail.com