علی  مجدر لنگرودی

 فعاليت هاي پژوهشي

 

علی مجدر لنگرودی

در دانشگاه علوم پزشکي فسا 







چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
طرح هاي تحقيقاتي
طرح هاي تحقيقاتي
مقالات چاپ شده
مقالات چاپ شده
مقالات ارائه شده
مقالات ارائه شده
کتاب ها
کتاب ها
پايان نامه ها
پايان نامه ها
اختراعات
اختراعات
آمار عملکرد پژوهشي
آمار عملکرد پژوهشي
علوم پزشکي فسا
علوم پزشکي فسا
پروفايل در SCUPOS
پروفايل در SCOPUS
پروفايل در ISI
پروفايل در ISI
پروفايل در Google Scholar
پروفايل در Google Scholar
پروفايل در ORCID
پروفايل در ORCID
 پروفايل در ResearchGate
پروفايل در ResearchGate
پروفايل در پاب مد
پروفايل در پاب مد
پروفايل در مدليب
پروفايل در مدليب

اطلاعات کلي
hide/show

نام و نام خانوادگي (فارسي) : علی مجدر لنگرودی رسته پژوهشگر :
نام و نام خانوادگي (انگليسي) : ali mojadar langroodi پست الکترونيک : drali_ml2@yahoo.com
تاريخ تولد : دانشکده/محل خدمت :
رشته تخصصي : علوم بهداشتی و تغذیه گروه آموزشي :
آخرين مدرک تحصيلي : دکترای تخصصی آدرس محل کار :

سوابق تحصيلي
hide/show

رشته تحصيلي/ تخصصي درجه‌تحصيلي سال دريافت مدرک دانشگاه/ موسسه

سوابق شغلي
hide/show

سمت نام و آدرس محل خدمت تاريخ شروع تاريخ پايان

سوابق پژوهشي


طرح هاي تحقيقاتي
hide/show

رديف عنوان سمت نوع طرح
1اثرات پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره زرشک و اسانس پونه وحشی به تنهایی و در ترکیب با هم بر ویژگیهای باکتریایی، شیمیایی و حسی گوشت بوقلمون بسته بندی شده به روش اتمسفر اصلاح شدهمجری دومبنیادی-کاربردی
2اثرات پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با عصاره دانه انگور و اسانس مرزنجوش بر ویژگی¬های باکتریایی، شیمیایی و حسی گوشت بوقلمونهمکاربنیادی-کاربردی
3اثرات ترکیبی پوشش خوراکی زئین غنی شده با عصاره زنجبیل و اسانس بادیان رومی بر مدت زمان نگه¬داری گوشت قرمز بسته¬بندی شده به روش اتمسفر اصلاح شدهمجری دومبنیادی-کاربردی
4اثرات فیلم آلژینات و ژلاتین حاوی اکسید تیتانیوم و اسانس زیره بر ماندگاری گوشت گوساله نگه داری شده در شرایط یخچالیمجری دومبنیادی-کاربردی

مقالات چاپ شده در مجله
hide/show

رديف عنوان نمايه نام نشريه سال چاپ ضريب تاثير
1اثرات پوشش خوراکی کیتوزان غنی شده با عصاره دانه انگور و اسانس مرزنجوش بر ویژگی¬های باکتریایی، شیمیایی و حسی گوشت بوقلمونWeb of Science Journal of Food Measurement and Characterization1399/12/201.64
2اثرات پوشش خوراکی کیتوزان حاوی عصاره زرشک و اسانس پونه وحشی به تنهایی و در ترکیب با هم بر ویژگیهای باکتریایی، شیمیایی و حسی گوشت بوقلمون بسته بندی شده به روش اتمسفر اصلاح شدهWeb of Science Journal of Food Measurement and Characterization1400/05/082.4
3اثرات ترکیبی پوشش خوراکی زئین غنی شده با عصاره زنجبیل و اسانس بادیان رومی بر مدت زمان نگه¬داری گوشت قرمز بسته¬بندی شده به روش اتمسفر اصلاح شدهWeb of Science Journal of Food Measurement and Characterization1400/05/092.4
4تأثیر فیلم نانوکامپوزیتی مبتنی بر آلژینات همراه با اسانس زیره سبز و نانوذرات اکسید تیتانیوم بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی گوشت/گوشت تازهWeb of Science Food Science & Nutrition1400/04/162.8
5تأثیر فیلم نانوکامپوزیتی مبتنی بر آلژینات همراه با اسانس زیره سبز و نانوذرات TiO بر خواص شیمیایی، میکروبی و حسی گوشت/گوشت تازهWeb of Science Food Science Nutrition1401/09/162.86

مقالات ارائه شده در همايش
hide/show

رديف عنوان مقاله نام کنگره محل کنگره شيوه ارائه تاريخ شروع کنگره تاريخ خاتمه کنگره

تاليف/ترجمه کتاب
hide/show

رديف عنوان سال چاپ ماهيت

پايان نامه ها
hide/show

رديف عنوان سال مقطع تحصيلي پايان‌نامه نوع پايان‌نامه تاريخ شروع تاريخ پايان

اختراعات
hide/show

رديف عنوان تاريخ ثبت شماره ثبت اسامي پديد آورندگان