چاپ صفحه | صفحه نخست سامانه | طرح هاي تحقيقاتي | مقالات چاپ شده | مقالات ارائه شده | کتاب ها | پايان نامه ها | اختراعات | آمار عملکرد پژوهشي | علوم پزشکي فسا |
پروفايل در SCOPUS |
پروفايل در ISI |
پروفايل در Google Scholar |
پروفايل در ORCID |
پروفايل در ResearchGate |
پروفايل در پاب مد |
پروفايل در مدليب |
نام و نام خانوادگي (فارسي) : سید محمد باقر هاشمی | رسته پژوهشگر : |
نام و نام خانوادگي (انگليسي) : seyed mohammad bagher hashemi | پست الکترونيک : hasshemii@gmail.com |
تاريخ تولد : 1365/01/01 | دانشکده/محل خدمت : |
رشته تخصصي : بهداشت مواد غذایی | گروه آموزشي : |
آخرين مدرک تحصيلي : دکترای تخصصی | آدرس محل کار : |
رشته تحصيلي/ تخصصي | درجهتحصيلي | سال دريافت مدرک | دانشگاه/ موسسه |
---|
سمت | نام و آدرس محل خدمت | تاريخ شروع | تاريخ پايان |
---|
رديف | عنوان | نمايه | نام نشريه | سال چاپ | ضريب تاثير |
---|---|---|---|---|---|
1 | مقایسه روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک برای بهینه سازی تولید اسید لاکتیک توسط لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس تحت پیش تیمار اولتراسونیک | Web of Science | FEMS Microbiology Letters | 1400/10/23 | 2.7 |
2 | بررسی عصاره گیاه پنج انگشت (Vitex pseudo-negundo) بر باکتریهای بیماری زا (Staphylococcus aureus و Shigella flexneri) در یک مدل غذایی (سالاد مرغ) | Web of Science | Journal of Food Measurement and Characterization | 1400/11/03 | 2.4 |
رديف | عنوان مقاله | نام کنگره | محل کنگره | شيوه ارائه | تاريخ شروع کنگره | تاريخ خاتمه کنگره |
---|
رديف | عنوان | سال چاپ | ماهيت |
---|
رديف | عنوان | سال | مقطع تحصيلي پاياننامه | نوع پاياننامه | تاريخ شروع | تاريخ پايان |
---|
رديف | عنوان | تاريخ ثبت | شماره ثبت | اسامي پديد آورندگان |
---|