سید محمد باقر  هاشمی

 فعاليت هاي پژوهشي

 

سید محمد باقر هاشمی

در دانشگاه علوم پزشکي فسا 







چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
طرح هاي تحقيقاتي
طرح هاي تحقيقاتي
مقالات چاپ شده
مقالات چاپ شده
مقالات ارائه شده
مقالات ارائه شده
کتاب ها
کتاب ها
پايان نامه ها
پايان نامه ها
اختراعات
اختراعات
آمار عملکرد پژوهشي
آمار عملکرد پژوهشي
علوم پزشکي فسا
علوم پزشکي فسا
پروفايل در SCUPOS
پروفايل در SCOPUS
پروفايل در ISI
پروفايل در ISI
پروفايل در Google Scholar
پروفايل در Google Scholar
پروفايل در ORCID
پروفايل در ORCID
 پروفايل در ResearchGate
پروفايل در ResearchGate
پروفايل در پاب مد
پروفايل در پاب مد
پروفايل در مدليب
پروفايل در مدليب

اطلاعات کلي
hide/show

نام و نام خانوادگي (فارسي) : سید محمد باقر هاشمی رسته پژوهشگر :
نام و نام خانوادگي (انگليسي) : seyed mohammad bagher hashemi پست الکترونيک : hasshemii@gmail.com
تاريخ تولد : 1365/01/01 دانشکده/محل خدمت :
رشته تخصصي : بهداشت مواد غذایی گروه آموزشي :
آخرين مدرک تحصيلي : دکترای تخصصی آدرس محل کار :

سوابق تحصيلي
hide/show

رشته تحصيلي/ تخصصي درجه‌تحصيلي سال دريافت مدرک دانشگاه/ موسسه

سوابق شغلي
hide/show

سمت نام و آدرس محل خدمت تاريخ شروع تاريخ پايان

سوابق پژوهشي


طرح هاي تحقيقاتي
hide/show

رديف عنوان سمت نوع طرح
1بررسی عصاره گیاه پنج انگشت (Vitex pseudo-negundo) بر باکتریهای بیماری زا (Staphylococcus aureus و Shigella flexneri) در یک مدل غذایی (سالاد مرغ)مجری دومبنیادی-کاربردی
2بررسی مدل ریاضی و کینتیکی سم زدایی اکراتوکسین در خمیر ذرت با باکتری لاکتوباسیلوس کازئی زیرگونه کازئی و فراصوتهمکاربنیادی-کاربردی
3تاثیر تخمیر لاکتیکی آب سیب بر کاهش سموم آرسنیک، سرب ، کادمیوم و خصوصیات فیزیکوشیمایی آناستاد راهنمای دومبنیادی-کاربردی
4تاثیر شرایط تخمیر (زمان) و برهمکنش لاکتوباسیلوس پلانتاروم ،لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و ساکارومایسس سرویزیه بر میزان آفلاتوکسین، اکراتوکسین و زئارالنون در خمیر نان سنگکهمکارکاربردی
5تاثیر غلظت ساکارز، مقدار عصاره مخمر و دامنه اولتراسوند بر تولید لاکتیک اسید از شیره خرمای ضایعاتی توسط دو باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس رامنوسوسهمکاربنیادی-کاربردی

مقالات چاپ شده در مجله
hide/show

رديف عنوان نمايه نام نشريه سال چاپ ضريب تاثير
1مقایسه روش سطح پاسخ و الگوریتم ژنتیک برای بهینه سازی تولید اسید لاکتیک توسط لاکتوباسیلوس رامنوسوس و لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس تحت پیش تیمار اولتراسونیکWeb of Science FEMS Microbiology Letters1400/10/232.7
2بررسی عصاره گیاه پنج انگشت (Vitex pseudo-negundo) بر باکتریهای بیماری زا (Staphylococcus aureus و Shigella flexneri) در یک مدل غذایی (سالاد مرغ)Web of Science Journal of Food Measurement and Characterization1400/11/032.4

مقالات ارائه شده در همايش
hide/show

رديف عنوان مقاله نام کنگره محل کنگره شيوه ارائه تاريخ شروع کنگره تاريخ خاتمه کنگره

تاليف/ترجمه کتاب
hide/show

رديف عنوان سال چاپ ماهيت

پايان نامه ها
hide/show

رديف عنوان سال مقطع تحصيلي پايان‌نامه نوع پايان‌نامه تاريخ شروع تاريخ پايان

اختراعات
hide/show

رديف عنوان تاريخ ثبت شماره ثبت اسامي پديد آورندگان