بررسی عصاره گیاه پنج انگشت (Vitex pseudo-negundo) بر باکتریهای بیماری زا (Staphylococcus aureus و Shigella flexneri) در یک مدل غذایی (سالاد مرغ)

Evaluation of Vitex pseudo-negundo plant extract on pathogenic bacteria (Staphylococcus aureus and Shigella flexneri) in a food model (chicken salad)


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
مجری و همکاران
مجری و همکاران
دانلود
دانلود
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

مجریان: مهران صیادی

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد طرح 400016
عنوان فارسی طرح بررسی عصاره گیاه پنج انگشت (Vitex pseudo-negundo) بر باکتریهای بیماری زا (Staphylococcus aureus و Shigella flexneri) در یک مدل غذایی (سالاد مرغ)
عنوان لاتین طرح Evaluation of Vitex pseudo-negundo plant extract on pathogenic bacteria (Staphylococcus aureus and Shigella flexneri) in a food model (chicken salad)
نوع طرح بنیادی-کاربردی
حوزه بررسی طرح
متدولوژی تحلیلی

اطلاعات مجری و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگی سمت در طرح نوع همکاری درجه‌تحصیلی پست الکترونیک
مهران صیادیمجری اول دکترای تخصصی mehransayadi62@gmail.com
سید محمد باقر هاشمیمجری دوم دکترای تخصصی hasshemii@gmail.com
الهه عابدیهمکار دکترای تخصصی Elaheabedi1389@gmail.com
درنوش جعفرپورهمکار دکترای تخصصی d.jafarpour84@yahoo.com
سید مریم موسوی فردهمکار دکترای تخصصی mousavifard@fasau.ac.ir