کد طرح | 400016 |
عنوان فارسی طرح | بررسی عصاره گیاه پنج انگشت (Vitex pseudo-negundo) بر باکتریهای بیماری زا (Staphylococcus aureus و Shigella flexneri) در یک مدل غذایی (سالاد مرغ) |
عنوان لاتین طرح | Evaluation of Vitex pseudo-negundo plant extract on pathogenic bacteria (Staphylococcus aureus and Shigella flexneri) in a food model (chicken salad) |
نوع طرح | بنیادی-کاربردی |
حوزه بررسی طرح | |
متدولوژی | تحلیلی |
نام و نامخانوادگی | سمت در طرح | نوع همکاری | درجهتحصیلی | پست الکترونیک |
---|---|---|---|---|
مهران صیادی | مجری اول | دکترای تخصصی | mehransayadi62@gmail.com | |
سید محمد باقر هاشمی | مجری دوم | دکترای تخصصی | hasshemii@gmail.com | |
الهه عابدی | همکار | دکترای تخصصی | Elaheabedi1389@gmail.com | |
درنوش جعفرپور | همکار | دکترای تخصصی | d.jafarpour84@yahoo.com | |
سید مریم موسوی فرد | همکار | دکترای تخصصی | mousavifard@fasau.ac.ir |