تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز فعال شده با یون کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حرارتی نشاسته ی ذرت و سیب زمینی

The effect of alpha-amylase activated with Ca2+ on the physicochemical, rheological and thermal properties of corn and potato starch


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
مجری و همکاران
مجری و همکاران
دانلود
دانلود
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

مجریان: مهران صیادی

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد طرح 400061
عنوان فارسی طرح تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز فعال شده با یون کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حرارتی نشاسته ی ذرت و سیب زمینی
عنوان لاتین طرح The effect of alpha-amylase activated with Ca2+ on the physicochemical, rheological and thermal properties of corn and potato starch
نوع طرح بنیادی-کاربردی
حوزه بررسی طرح
متدولوژی تحلیلی

اطلاعات مجری و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگی سمت در طرح نوع همکاری درجه‌تحصیلی پست الکترونیک
مهران صیادیمجری اول دکترای تخصصی mehransayadi62@gmail.com
کیانا پورمحمدیمجری دوم دکترای تخصصی kpourmohammadi@yahoo.com
الهه عابدیهمکار دکترای تخصصی Elaheabedi1389@gmail.com