مروری بر فاکتورهای مؤثر بر ویژگی های حسی نان گندم

Sensory attributes of wheat bread: a review of influential factors


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
مجری و همکاران
مجری و همکاران
دانلود
دانلود
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

مجریان: آمنه نعمت الهی

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد طرح 400064
عنوان فارسی طرح مروری بر فاکتورهای مؤثر بر ویژگی های حسی نان گندم
عنوان لاتین طرح Sensory attributes of wheat bread: a review of influential factors
نوع طرح بنیادی
حوزه بررسی طرح
متدولوژی سایر

اطلاعات مجری و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگی سمت در طرح نوع همکاری درجه‌تحصیلی پست الکترونیک
آمنه نعمت الهیمجری اول دکترای تخصصی amene.nematollahi@gmail.com
ندا ملاخلیلی میبدیمجری دوم دکترای تخصصی neda_mabodi@yahoo.com
نسیم خورشیدیانهمکار دکترای تخصصی nkhorshidian85@gmail.com