چاپ صفحه | صفحه نخست سامانه | طرح هاي تحقيقاتي | مقالات چاپ شده | مقالات ارائه شده | کتاب ها | پايان نامه ها | اختراعات | آمار عملکرد پژوهشي | علوم پزشکي فسا |
پروفايل در SCOPUS |
پروفايل در ISI |
پروفايل در Google Scholar |
پروفايل در ORCID |
پروفايل در ResearchGate |
پروفايل در پاب مد |
پروفايل در مدليب |
نام و نام خانوادگي (فارسي) : نسیم خورشیدیان | رسته پژوهشگر : |
نام و نام خانوادگي (انگليسي) : Nasim Khorshidian | پست الکترونيک : nkhorshidian85@gmail.com |
تاريخ تولد : 1364/12/26 | دانشکده/محل خدمت : |
رشته تخصصي : بهداشت مواد غذایی | گروه آموزشي : |
آخرين مدرک تحصيلي : دکترای تخصصی | آدرس محل کار : |
رشته تحصيلي/ تخصصي | درجهتحصيلي | سال دريافت مدرک | دانشگاه/ موسسه |
---|
سمت | نام و آدرس محل خدمت | تاريخ شروع | تاريخ پايان |
---|
رديف | عنوان | سمت | نوع طرح |
---|---|---|---|
1 | مروری بر تاثیر پلاسمای سرد بر کارایی تکنولوژیکی و تغذیه ای پروتئین ها در غذا | همکار | بنیادی |
2 | مروری بر فاکتورهای مؤثر بر ویژگی های حسی نان گندم | همکار | بنیادی |
رديف | عنوان | نمايه | نام نشريه | سال چاپ | ضريب تاثير |
---|---|---|---|---|---|
1 | اثر تیمار اتمسفری پلاسمای سرد بر ویژگی های تکنولوژیکی و عملکردی پروتئین های غذا | Web of Science | European Food Research and Technology | 1400/01/29 | 2.3 |
2 | ویژگی های حسی نان گندم: مروری بر فاکتورهای موثر | Web of Science | Food measurement and characterization | 1401/10/02 | 3.0 |
رديف | عنوان مقاله | نام کنگره | محل کنگره | شيوه ارائه | تاريخ شروع کنگره | تاريخ خاتمه کنگره |
---|
رديف | عنوان | سال چاپ | ماهيت |
---|
رديف | عنوان | سال | مقطع تحصيلي پاياننامه | نوع پاياننامه | تاريخ شروع | تاريخ پايان |
---|
رديف | عنوان | تاريخ ثبت | شماره ثبت | اسامي پديد آورندگان |
---|