کاربرد اینولین در نان: مروری بر خصوصیات تکنولوژیکی و عوامل مؤثر بر پایداری آن

Application of inulin in bread: A review of technological properties and factors affecting its stability


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
مجری و همکاران
مجری و همکاران
دانلود
دانلود
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

مجریان: آمنه نعمت الهی

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد طرح 400148
عنوان فارسی طرح کاربرد اینولین در نان: مروری بر خصوصیات تکنولوژیکی و عوامل مؤثر بر پایداری آن
عنوان لاتین طرح Application of inulin in bread: A review of technological properties and factors affecting its stability
نوع طرح مروری
حوزه بررسی طرح
متدولوژی مداخله ای

اطلاعات مجری و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگی سمت در طرح نوع همکاری درجه‌تحصیلی پست الکترونیک
آمنه نعمت الهیمجری اول دکترای تخصصی amene.nematollahi@gmail.com
ندا ملاخلیلی میبدیمجری دوم دکترای تخصصی neda_mabodi@yahoo.com
فائزه محمدیهمکار کارشناسی ارشدmohammadi.faeze.1993@gmail.com
سیما تهموزیهمکار کارشناسی ارشدsimaa.tahmouzi@gmail.com
آمنه شیریهمکار کارشناسی ارشدshiriameneh5@gmail.com