ارزیابی خواص ضدباکتریایی پوشش ژلاتین ماهی حاوی پست بیوتیک ها برماندگاری گوشت ماهی نگهداری شده در دمای یخچال و سرنوشت باکتری های بیماریزا تلقیح شده به گوشت ماهی

Evaluation of antibacterial properties of fish gelatin coating containing postbiotics Shelf life of fish meat stored at refrigerator temperature And the fate of pathogenic bacteria inoculated into fish meat..


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
مجری و همکاران
مجری و همکاران
دانلود
دانلود
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

مجریان: مهران صیادی

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد طرح 401039
عنوان فارسی طرح ارزیابی خواص ضدباکتریایی پوشش ژلاتین ماهی حاوی پست بیوتیک ها برماندگاری گوشت ماهی نگهداری شده در دمای یخچال و سرنوشت باکتری های بیماریزا تلقیح شده به گوشت ماهی
عنوان لاتین طرح Evaluation of antibacterial properties of fish gelatin coating containing postbiotics Shelf life of fish meat stored at refrigerator temperature And the fate of pathogenic bacteria inoculated into fish meat..
نوع طرح بنیادی-کاربردی
حوزه بررسی طرح
متدولوژی تحلیلی

اطلاعات مجری و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگی سمت در طرح نوع همکاری درجه‌تحصیلی پست الکترونیک
مهران صیادیمجری اول دکترای تخصصی mehransayadi62@gmail.com
زهرا اسکندریهمکار کارشناسیzahra.esk1999@gmail.com
علی خانزادیهمکار کارشناسیalithelegend22@gmail.com
شیوا ادیبیهمکار کارشناسی ارشدshivaa.adibi@gmail.com
محمد هاشمیمجری دوم دکترای حرفه اییhashemimd@mums.ac.ir