کد طرح | 401039 |
عنوان فارسی طرح | ارزیابی خواص ضدباکتریایی پوشش ژلاتین ماهی حاوی پست بیوتیک ها برماندگاری گوشت ماهی نگهداری شده در دمای یخچال و سرنوشت باکتری های بیماریزا تلقیح شده به گوشت ماهی |
عنوان لاتین طرح | Evaluation of antibacterial properties of fish gelatin coating containing postbiotics Shelf life of fish meat stored at refrigerator temperature And the fate of pathogenic bacteria inoculated into fish meat.. |
نوع طرح | بنیادی-کاربردی |
حوزه بررسی طرح | |
متدولوژی | تحلیلی |
نام و نامخانوادگی | سمت در طرح | نوع همکاری | درجهتحصیلی | پست الکترونیک |
---|---|---|---|---|
مهران صیادی | مجری اول | دکترای تخصصی | mehransayadi62@gmail.com | |
زهرا اسکندری | همکار | کارشناسی | zahra.esk1999@gmail.com | |
علی خانزادی | همکار | کارشناسی | alithelegend22@gmail.com | |
شیوا ادیبی | همکار | کارشناسی ارشد | shivaa.adibi@gmail.com | |
محمد هاشمی | مجری دوم | دکترای حرفه ایی | hashemimd@mums.ac.ir |