چاپ صفحه | صفحه نخست سامانه | طرح هاي تحقيقاتي | مقالات چاپ شده | مقالات ارائه شده | کتاب ها | پايان نامه ها | اختراعات | آمار عملکرد پژوهشي | علوم پزشکي فسا |
پروفايل در SCOPUS |
پروفايل در ISI |
پروفايل در Google Scholar |
پروفايل در ORCID |
پروفايل در ResearchGate |
پروفايل در پاب مد |
پروفايل در مدليب |
نام و نام خانوادگي (فارسي) : علی خانزادی | رسته پژوهشگر : |
نام و نام خانوادگي (انگليسي) : ali khanzadi | پست الکترونيک : alithelegend22@gmail.com |
تاريخ تولد : 1381/11/14 | دانشکده/محل خدمت : |
رشته تخصصي : بهداشت مواد غذایی | گروه آموزشي : |
آخرين مدرک تحصيلي : کارشناسی | آدرس محل کار : |
رشته تحصيلي/ تخصصي | درجهتحصيلي | سال دريافت مدرک | دانشگاه/ موسسه |
---|
سمت | نام و آدرس محل خدمت | تاريخ شروع | تاريخ پايان |
---|
رديف | عنوان | نمايه | نام نشريه | سال چاپ | ضريب تاثير |
---|---|---|---|---|---|
1 | ارزیابی اثر پوشش کیتوزان تهیه شده با آب الکترولیز حاوی تیمول و کارواکرول بر سرنوشت باکتری های تلقیح شده لیستریا مونوسایتوژنز، سودوموناس آئروژینوزآ، اشرشیا کلی O157H7 در فیله ماهی قزل آلا | Web of Science | Journal of Agriculture and Food Research | 1402/06/03 | 3.8 |
رديف | عنوان مقاله | نام کنگره | محل کنگره | شيوه ارائه | تاريخ شروع کنگره | تاريخ خاتمه کنگره |
---|
رديف | عنوان | سال چاپ | ماهيت |
---|
رديف | عنوان | سال | مقطع تحصيلي پاياننامه | نوع پاياننامه | تاريخ شروع | تاريخ پايان |
---|
رديف | عنوان | تاريخ ثبت | شماره ثبت | اسامي پديد آورندگان |
---|