کد طرح | 401230 |
عنوان فارسی طرح | بررسی اثر پوشش خوراکی تولید شده از نانوذرات آلژینات حاوی اسانس زیره و منتول بر روی قابلیت ماندگاری سینه مرغ در یخچال |
عنوان لاتین طرح | Studying the effect of edible coating produced from alginate nanoparticles containing Cuminum cyminum and menthol essential oils on the shelf life of chicken breast in the refrigerator |
نوع طرح | کاربردی |
حوزه بررسی طرح | |
متدولوژی | مداخله ای |
نام و نامخانوادگی | سمت در طرح | نوع همکاری | درجهتحصیلی | پست الکترونیک |
---|---|---|---|---|
زهرا اسکندری | همکار | کارشناسی | zahra.esk1999@gmail.com | |
علی رنجبر | همکار | دکترای تخصصی پزشکی | aliranjbar515@yahoo.com | |
احسان صفری | دانشجو | دکترای حرفه ایی | ehsansafari28@gmail.com | |
آمنه نعمت الهی | استاد راهنمای اول | دکترای تخصصی | amene.nematollahi@gmail.com | |
محمود اوصانلو | استاد راهنمای دوم | دکترای تخصصی | osanloo_mahmood@yahoo.com | |
مژده صفری | همکار | دکترای تخصصی | mojdeh_safari64@yahoo.com |