بررسی اثر پوشش خوراکی تولید شده از نانوذرات آلژینات حاوی اسانس زیره و منتول بر روی قابلیت ماندگاری سینه مرغ در یخچال

Studying the effect of edible coating produced from alginate nanoparticles containing Cuminum cyminum and menthol essential oils on the shelf life of chicken breast in the refrigerator


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
مجری و همکاران
مجری و همکاران
دانلود
دانلود
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

مجریان: آمنه نعمت الهی

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد طرح 401230
عنوان فارسی طرح بررسی اثر پوشش خوراکی تولید شده از نانوذرات آلژینات حاوی اسانس زیره و منتول بر روی قابلیت ماندگاری سینه مرغ در یخچال
عنوان لاتین طرح Studying the effect of edible coating produced from alginate nanoparticles containing Cuminum cyminum and menthol essential oils on the shelf life of chicken breast in the refrigerator
نوع طرح کاربردی
حوزه بررسی طرح
متدولوژی مداخله ای

اطلاعات مجری و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگی سمت در طرح نوع همکاری درجه‌تحصیلی پست الکترونیک
زهرا اسکندریهمکار کارشناسیzahra.esk1999@gmail.com
علی رنجبرهمکار دکترای تخصصی پزشکیaliranjbar515@yahoo.com
احسان صفریدانشجو دکترای حرفه اییehsansafari28@gmail.com
آمنه نعمت الهیاستاد راهنمای اول دکترای تخصصی amene.nematollahi@gmail.com
محمود اوصانلواستاد راهنمای دوم دکترای تخصصی osanloo_mahmood@yahoo.com
مژده صفریهمکار دکترای تخصصی mojdeh_safari64@yahoo.com