نجمه  اولیائی

 فعاليت هاي پژوهشي

 

نجمه اولیائی

در دانشگاه علوم پزشکي فسا 







چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
طرح هاي تحقيقاتي
طرح هاي تحقيقاتي
مقالات چاپ شده
مقالات چاپ شده
مقالات ارائه شده
مقالات ارائه شده
کتاب ها
کتاب ها
پايان نامه ها
پايان نامه ها
اختراعات
اختراعات
آمار عملکرد پژوهشي
آمار عملکرد پژوهشي
علوم پزشکي فسا
علوم پزشکي فسا
پروفايل در SCUPOS
پروفايل در SCOPUS
پروفايل در ISI
پروفايل در ISI
پروفايل در Google Scholar
پروفايل در Google Scholar
پروفايل در ORCID
پروفايل در ORCID
 پروفايل در ResearchGate
پروفايل در ResearchGate
پروفايل در پاب مد
پروفايل در پاب مد
پروفايل در مدليب
پروفايل در مدليب

اطلاعات کلي
hide/show

نام و نام خانوادگي (فارسي) : نجمه اولیائی رسته پژوهشگر :
نام و نام خانوادگي (انگليسي) : Najmeh Oliyaei پست الکترونيک : oliyaei_f@yahoo.com
تاريخ تولد : 1367/10/08 دانشکده/محل خدمت :
رشته تخصصي : بهداشت مواد غذایی گروه آموزشي :
آخرين مدرک تحصيلي : دکترای تخصصی آدرس محل کار :

سوابق تحصيلي
hide/show

رشته تحصيلي/ تخصصي درجه‌تحصيلي سال دريافت مدرک دانشگاه/ موسسه

سوابق شغلي
hide/show

سمت نام و آدرس محل خدمت تاريخ شروع تاريخ پايان

سوابق پژوهشي


طرح هاي تحقيقاتي
hide/show

رديف عنوان سمت نوع طرح
1ارزیابی اثر پوشش تهیه شده از نانوذرات آلژینات سدیم حاوی اسانس برگ گیاه به لیمو بر ویژگی¬های شیمیایی، میکروبی و حسی ران گاو در یخچالمجری دومبنیادی-کاربردی
2بررسی اثر فیلم کامپوزیت ژلاتین-صمغ فارسی بارگذاری شده با امولسیون پیکرینگ حاوی اسانس آویشن بر ویژگی¬های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی فیله ماهی نگهداری شده در یخچالهمکاربنیادی-کاربردی
3تاثیر پیش تیمار انجماد بر راندمان تولید نشاسته مقاوم تولید شده اسید لاکتیک، سیتریک و مالیک: بررسی خواص عملکردی در نشاسته مقاوم تولید شده در سیب زمینیهمکاربنیادی-کاربردی
4تولید و بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس مریم گلی بر ماندگاری میگو نگهداری شده در یخچالهمکاربنیادی-کاربردی
5تولید و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی فیلم موسیلاژ دانه چیا حاوی نانوامولسیون اسانس مورینگاهمکاربنیادی-کاربردی

مقالات چاپ شده در مجله
hide/show

رديف عنوان نمايه نام نشريه سال چاپ ضريب تاثير
1ساخت و شناسایی فیلم خوراکی مبتنی بر امولسیون حاوی اسانس دارچین با استفاده از موسیلاژ دانه چیاWeb of Science International Journal of Biological Macromolecules1403/01/09

مقالات ارائه شده در همايش
hide/show

رديف عنوان مقاله نام کنگره محل کنگره شيوه ارائه تاريخ شروع کنگره تاريخ خاتمه کنگره

تاليف/ترجمه کتاب
hide/show

رديف عنوان سال چاپ ماهيت

پايان نامه ها
hide/show

رديف عنوان سال مقطع تحصيلي پايان‌نامه نوع پايان‌نامه تاريخ شروع تاريخ پايان

اختراعات
hide/show

رديف عنوان تاريخ ثبت شماره ثبت اسامي پديد آورندگان