تولید و بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس مریم گلی بر ماندگاری میگو نگهداری شده در یخچال

Production and evaluation of chitosan edible coating containing Salvia officinalis L. essential oil nanoemulsion on refrigerated shrimp shelf life


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
مجری و همکاران
مجری و همکاران
دانلود
دانلود
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

مجریان: مهران صیادی

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد طرح 402052
عنوان فارسی طرح تولید و بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس مریم گلی بر ماندگاری میگو نگهداری شده در یخچال
عنوان لاتین طرح Production and evaluation of chitosan edible coating containing Salvia officinalis L. essential oil nanoemulsion on refrigerated shrimp shelf life
نوع طرح بنیادی-کاربردی
حوزه بررسی طرح
متدولوژی تحلیلی

اطلاعات مجری و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگی سمت در طرح نوع همکاری درجه‌تحصیلی پست الکترونیک
مهران صیادیمجری اول دکترای تخصصی mehransayadi62@gmail.com
الهه عابدیمجری دوم دکترای تخصصی Elaheabedi1389@gmail.com
نجمه اولیائیهمکار دکترای تخصصی oliyaei_f@yahoo.com
محمود ناصریهمکار دکترای تخصصی mahmoodnaseri@gmail.com