کد طرح | 402052 |
عنوان فارسی طرح | تولید و بررسی اثر پوشش خوراکی کیتوزان حاوی نانوامولسیون اسانس مریم گلی بر ماندگاری میگو نگهداری شده در یخچال |
عنوان لاتین طرح | Production and evaluation of chitosan edible coating containing Salvia officinalis L. essential oil nanoemulsion on refrigerated shrimp shelf life |
نوع طرح | بنیادی-کاربردی |
حوزه بررسی طرح | |
متدولوژی | تحلیلی |
نام و نامخانوادگی | سمت در طرح | نوع همکاری | درجهتحصیلی | پست الکترونیک |
---|---|---|---|---|
مهران صیادی | مجری اول | دکترای تخصصی | mehransayadi62@gmail.com | |
الهه عابدی | مجری دوم | دکترای تخصصی | Elaheabedi1389@gmail.com | |
نجمه اولیائی | همکار | دکترای تخصصی | oliyaei_f@yahoo.com | |
محمود ناصری | همکار | دکترای تخصصی | mahmoodnaseri@gmail.com |