تاثیر پیش تیمار انجماد بر راندمان تولید نشاسته مقاوم تولید شده اسید لاکتیک، سیتریک و مالیک: بررسی خواص عملکردی در نشاسته مقاوم تولید شده در سیب زمینی

The effect of freezing pretreatment on production efficiency of resistant starch produced by lactic, citric and malic acid: Investigating the functional properties of resistant starch produced in potato


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
مجری و همکاران
مجری و همکاران
دانلود
دانلود
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

مجریان: نرجس جمالی

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد طرح 402201
عنوان فارسی طرح تاثیر پیش تیمار انجماد بر راندمان تولید نشاسته مقاوم تولید شده اسید لاکتیک، سیتریک و مالیک: بررسی خواص عملکردی در نشاسته مقاوم تولید شده در سیب زمینی
عنوان لاتین طرح The effect of freezing pretreatment on production efficiency of resistant starch produced by lactic, citric and malic acid: Investigating the functional properties of resistant starch produced in potato
نوع طرح بنیادی-کاربردی
حوزه بررسی طرح
متدولوژی تحلیلی

اطلاعات مجری و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگی سمت در طرح نوع همکاری درجه‌تحصیلی پست الکترونیک
مهران صیادیهمکار دکترای تخصصی mehransayadi62@gmail.com
الهه عابدیمجری دوم دکترای تخصصی Elaheabedi1389@gmail.com
نرجس جمالیمجری اول کارشناسی ارشدNarjesjamali72@yahoo.com
نجمه اولیائیهمکار دکترای تخصصی oliyaei_f@yahoo.com