کد طرح | 402201 |
عنوان فارسی طرح | تاثیر پیش تیمار انجماد بر راندمان تولید نشاسته مقاوم تولید شده اسید لاکتیک، سیتریک و مالیک: بررسی خواص عملکردی در نشاسته مقاوم تولید شده در سیب زمینی |
عنوان لاتین طرح | The effect of freezing pretreatment on production efficiency of resistant starch produced by lactic, citric and malic acid: Investigating the functional properties of resistant starch produced in potato |
نوع طرح | بنیادی-کاربردی |
حوزه بررسی طرح | |
متدولوژی | تحلیلی |
نام و نامخانوادگی | سمت در طرح | نوع همکاری | درجهتحصیلی | پست الکترونیک |
---|---|---|---|---|
مهران صیادی | همکار | دکترای تخصصی | mehransayadi62@gmail.com | |
الهه عابدی | مجری دوم | دکترای تخصصی | Elaheabedi1389@gmail.com | |
نرجس جمالی | مجری اول | کارشناسی ارشد | Narjesjamali72@yahoo.com | |
نجمه اولیائی | همکار | دکترای تخصصی | oliyaei_f@yahoo.com |