مقایسه اثر نانو فرمولاسیون های اسانس آویشن بر خواص حسی و مهار باکتری سالمونلا در پروسه تولید جوانه خوراکی ماش

The effect of nano-formulations of thyme essential oil on sensory properties and inhibition of salmonella in the production process of mung bean sprouts


چاپ صفحه
پژوهان
صفحه نخست سامانه
مجری و همکاران
مجری و همکاران
دانلود
دانلود
علوم پزشکی فسا
علوم پزشکی فسا

مجریان: رقیه نجاتی

اطلاعات کلی طرح
hide/show

کد طرح 402280
عنوان فارسی طرح مقایسه اثر نانو فرمولاسیون های اسانس آویشن بر خواص حسی و مهار باکتری سالمونلا در پروسه تولید جوانه خوراکی ماش
عنوان لاتین طرح The effect of nano-formulations of thyme essential oil on sensory properties and inhibition of salmonella in the production process of mung bean sprouts
نوع طرح بنیادی-کاربردی
حوزه بررسی طرح
متدولوژی مداخله ای

اطلاعات مجری و همکاران
hide/show

نام و نام‌خانوادگی سمت در طرح نوع همکاری درجه‌تحصیلی پست الکترونیک
رقیه نجاتیاستاد راهنمای اول دکترای تخصصی f.s.h.rahanejati@gmail.com
آمنه نعمت الهیاستاد راهنمای دوم دکترای تخصصی amene.nematollahi@gmail.com
محمود اوصانلواستاد مشاور اول دکترای تخصصی osanloo_mahmood@yahoo.com
محمد حسین عموشاهیدانشجو کارشناسی ارشدmohamadamushahi@gmail.com
فاطمه نوروزیاستاد مشاور دوم دکترای تخصصی fn.microbiology@yahoo.com