کد طرح | 402280 |
عنوان فارسی طرح | مقایسه اثر نانو فرمولاسیون های اسانس آویشن بر خواص حسی و مهار باکتری سالمونلا در پروسه تولید جوانه خوراکی ماش |
عنوان لاتین طرح | The effect of nano-formulations of thyme essential oil on sensory properties and inhibition of salmonella in the production process of mung bean sprouts |
نوع طرح | بنیادی-کاربردی |
حوزه بررسی طرح | |
متدولوژی | مداخله ای |
نام و نامخانوادگی | سمت در طرح | نوع همکاری | درجهتحصیلی | پست الکترونیک |
---|---|---|---|---|
رقیه نجاتی | استاد راهنمای اول | دکترای تخصصی | f.s.h.rahanejati@gmail.com | |
آمنه نعمت الهی | استاد راهنمای دوم | دکترای تخصصی | amene.nematollahi@gmail.com | |
محمود اوصانلو | استاد مشاور اول | دکترای تخصصی | osanloo_mahmood@yahoo.com | |
محمد حسین عموشاهی | دانشجو | کارشناسی ارشد | mohamadamushahi@gmail.com | |
فاطمه نوروزی | استاد مشاور دوم | دکترای تخصصی | fn.microbiology@yahoo.com |