کد طرح | 96141 |
عنوان فارسی طرح | بررسی بهترین نقطه برش برای bmi و دور کمر برای خطر ابتلا به سندروم متابولیک |
عنوان لاتین طرح | Study the best cutting point for bmi and waist circumference for the risk of metabolic syndrome |
نوع طرح | بنیادی-کاربردی |
حوزه بررسی طرح | |
متدولوژی | بررسی مقطعی |
نام و نامخانوادگی | سمت در طرح | نوع همکاری | درجهتحصیلی | پست الکترونیک |
---|---|---|---|---|
امیر دهقان | دانشجو | دانشجو | دکترای حرفه ایی | amirdehghan54@gmail.com |
رضا همایونفر | استاد راهنمای اول | استاد راهنمای اول | دکترای تخصصی | r_homayounfar@yahoo.com |
عزیزاله دهقان | مشاور آمار | مشاور آمار | دکترای تخصصی | dehghanaz@gmail.com |
اهورا صالحی نوبندگانی | همکار | علمی-اجرایی | دکترای حرفه ایی | ahoura.salehi@yahoo.com |