Chitin from Penaeus merguiensis via microbial fermentation processing and antioxidant activity
نویسندگان: سهراب نجفی پور
نشریه: International Journal of Biological Macromolecules , 0 , 82 , 2015/12/31
اطلاعات کلی مقاله
کد مقاله |
9696 |
عنوان فارسی مقاله |
|
عنوان لاتین مقاله |
Chitin from Penaeus merguiensis via microbial fermentation processing and antioxidant activity |
نوع مقاله |
پژوهشی اصیل |
عنوان نشریه |
International Journal of Biological Macromolecules |
محل انتشار |
خارجی |
نمایه نامه |
ISI |
تاریخ انتشار (شمسی) |
1394/10/10 |
تاریخ انتشار (میلادی) |
2015/12/31 |
صفحه شروع و پایان |
279 - 283 |
DOI |
10.1016/j.ijbiomac.2015.10.070 |
Impact Factor |
3.1 |
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت |
http://europepmc.org/abstract/med/26519877 |
دانلود مقاله
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
1-s2.0-S0141813015300738-main.pdf | 1395/04/26 | 1223508 | دانلود |