Levels of polycyclic aromatic hydrocarbons in milk and milk powder samples and their likely risk assessment in Iranian population
نویسندگان: امین کیانی
نشریه: Journal of Food Composition and Analysis , , , 2019/10/10
اطلاعات کلی مقاله
کد مقاله |
10295 |
عنوان فارسی مقاله |
|
عنوان لاتین مقاله |
Levels of polycyclic aromatic hydrocarbons in milk and milk powder samples and their likely risk assessment in Iranian population |
نوع مقاله |
پژوهشی اصیل |
عنوان نشریه |
Journal of Food Composition and Analysis |
محل انتشار |
خارجی |
نمایه نامه |
Web of Science |
تاریخ انتشار (شمسی) |
1398/07/18 |
تاریخ انتشار (میلادی) |
2019/10/10 |
صفحه شروع و پایان |
- |
DOI |
|
Impact Factor |
2.994 |
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت |
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S088915751930907X |
دانلود مقاله
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
1-s2.0-S088915751930907X-main.pdf | 1398/07/20 | 4517908 | دانلود |