A comparative study on bath and horn ultrasound-assisted modification of bentonite and their effects on the bleaching efficiency of soybean and sunflower oil: Machine learning as a new approach for mathematical modeling
نویسندگان: فرزاد روشن ضمیر , مهران صیادی , الهه عابدی , سید مریم موسوی فرد
نشریه: Food Science & Nutrition , , , 2024/07/10
اطلاعات کلی مقاله
کد مقاله |
11003 |
عنوان فارسی مقاله |
|
عنوان لاتین مقاله |
A comparative study on bath and horn ultrasound-assisted modification of bentonite and their effects on the bleaching efficiency of soybean and sunflower oil: Machine learning as a new approach for mathematical modeling |
نوع مقاله |
پژوهشی اصیل |
عنوان نشریه |
Food Science & Nutrition |
محل انتشار |
|
نمایه نامه |
Web of Science |
تاریخ انتشار (شمسی) |
1403/04/20 |
تاریخ انتشار (میلادی) |
2024/07/10 |
صفحه شروع و پایان |
- |
DOI |
10.1002/fsn3.4300 |
Impact Factor |
|
آدرس لینک مقاله/ همایش در شبکه اینترنت |
10.1002/fsn3.4300 |
دانلود مقاله
نام فایل |
تاریخ درج فایل |
اندازه فایل |
دانلود |
PAPER403023.pdf | 1403/04/20 | 6168758 | دانلود |